• Gelipter
    4.8k
    Nedjelja je, prošlo podne, Kovačević je i dalje trener Dinama. Nažalost sve mi je teže vjerovati da nas netko sve fino ne prca iz Kluba. Pa kaj se jebeno mora dogoditi da frfljavac odjebe iz Dinama. Iz tjedna u tjedan, nakon svakog poraza imam deja vu s njegovim idiotskim izjavama i alibijima. Imamo ok momčad iz koje on ne izvlači ni minimalno već gura sve u teški ponor. Nikakvog ni najmanjeg pomaka u igri ja ne vidim, ali frajer nas uvjerava da je sve u redu i da ne vjerujemo svojim očima nego njemu. "Dobro treniraju!" Doslovno neke njegove odluke u zadnje vrijeme graniče s ludošću ili se kompletno pogubio. Čak ni priče kak je "simpa tip" više ne pušim jer bi da je tako sam skužio da je ovo prevelik zalogaj za njega i prepustio poziciju trenera najvećeg hrvatskog kluba nekom drugom. Predugo ga se čekalo, davalo mu se vremena, ali sad se stvarno mora reagirati jer jebiga car je gol.
  • Ivanmtk
    2.2k
    frfljavac — Gelipter

Sramotno.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Ima li gdje cijela utakmica na internetu ili youtube?
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Pa kaj se jebeno mora dogoditi da odjebe iz Dinama — Gelipter

Očito neka razbijačina u rangu devetke u Munchenu ili nekakvih 3 0 kao onomad u Puli pod Ciklom. Ili možda neki neugodni minus na hnl tablici. Posebno mi nije jasno ovo da kao i dalje je podrška tu i kao zadovoljni smo, a sjećam se da je još lani i to nakon tekme s Maccabijem koja je dost dobro odigrana pisalo kasnije na portalima da u klubu nisu bili zadovoljni igrom unatoč pobjedi. Ako je to bila nezadovoljavajuća igra, što su onda Istre Gorce Lokse i ostali "velikani" s kojima se mučimo ove sezone? Čak me i Koprivnice sad strah, nije im više mladi neiskusni trener na klupi nego hnl iskusnjara koja nas je već dobivala prije, što sa Loksom što sa Vukovarom. Dobro je na jednom drugom forumu netko napisao, ovaj sljedeći niz tekmi do reprezentativne pauze (Anderlecht, Slaven, NEC, Rijeka, Rudeš, Sunderland , Varaždin) bi vrlo lako mogao usmjeriti trenerovu sudbinu na klupi, ovisno o rezultatima naravno.
  • Cif
    507
    sramotno je na kaj nam momčad lići!!!
  • Mihael2305
    2.7k
    molim inbox ukoliko ima netko snimku utakmice. hvala
  • Warrior
    265
    Nikad nisam pogledao nas poraz dvaput, jednom bude sasvim dovoljno, svaka cast svakome tko moze.
  • ElDorado
    15.9k
    Mužinić:

I zaista, Bamba je pogodio fantastično! Doslovno je uslikao Dinamova vratara Kotarskog. Ovaj se ukočio, ostao na mjestu, nije ni pokušao intervenirati. A i da jest, ništa mu ne bi pomoglo. Lopta je bila tako precizno upućena da tu nije bilo obrane.
    Bravo, Bamba! Takvi potezi odlučuju derbije!

Kretenu retardirani, izhlapljeli tovarski lopta se odbila od Scotta, udarac je bio zakurac, Kotarski bi to skinuo.
  • mlinchica
    7.5k
    Mužinić:

I zaista, Bamba je pogodio fantastično! Doslovno je uslikao Dinamova vratara Kotarskog. Ovaj se ukočio, ostao na mjestu, nije ni pokušao intervenirati. A i da jest, ništa mu ne bi pomoglo. Lopta je bila tako precizno upućena da tu nije bilo obrane.
    Bravo, Bamba! Takvi potezi odlučuju derbije!
    — ElDorado

Tragedija ljudskog roda.
    I medija, koji radi klikova, daju ovakvim retardima platformu za informiranje javnosti o bilo čemu pa i razini ljudske gluposti.
    Sportske novosti, velite? Dotakli su dno, to je sad službeno.
  • Dendle71
    630
    Lopta je bila tako precizno upućena — ElDorado

Pa i štakor pukšar je jucer rekao da bi bio sigurno gol i da Scott nije dirao loptu Bambe!
  • Benedikt
    398
    Da se nije odbila od Scotta, Kotarski bi imao šansu skinuti je
  • Mr Anderson
    22.8k
    Da je Scott nije dirao, išla bi gotovo po sredini gola. Sami smo si krivi što sad po svim medijima, forumima i mrežama razni štakori i miševi likuju i pametuju. Samo je jedan način da ih vratimo nazad u rupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.