• rokikaciga
    19k
    jedan jedini ispravan odgovor na pitanje startera desnog beka je Noa Mikic. A ne Tarabinas ili Galesic (koji mora igrat stopera uz Sergija)
  • Crni86
    25.2k
    Necu o greskama, ali ocu o nabrijanosti.

Xy lopti je bilo onako li la. On je svaku ispratio pogledom. Danas decko dragi danas si igrao najvecu utakmicu koju ces u svom zivotu igrat, znaci danas kad vidis da je lopta u autu ti si i dalje u sprintu i bacas se na glavu.

Pogle Galesica, lik je jeo travu. Pogle Belju kak ide ko vlak. Kiril kak ide i jede djecu. A onda ovoj balerini je ispod casti potrcat. Nema tu kruha. Priliku si imao, nisi ju iskoristio i dovidenja.
  • CastAway1986
    6.7k
    Nadam se da svi oni koji su ga nedavno hvalili su danas progledali!Mikic u prvu ekipu a ovaj pravac druga liga sto realno i je njegov domet
  • Marc
    1.4k
    Sramota struke… ma jebem ti struku takvu
  • Pacho
    22k
    Ovaj eksperiment mi nikad nece biti jasan. Forsiras rezervnog 24-godisnjeg Filipinca kojeg si uzeo s klupe Vukovara naustrb vlastitog klinca kojeg prate jaki europski klubovi.
  • Goncalo Santos
    4.9k
    U redu neki ce reci da se Mikic mora jos dokazati na seniorskoj razini, korak po korak ici od juniora, b ekipe do seniora. Mogu prihvatiti.

Ali gdje se to Tabinas dokazao, pa bio je zamjena ticinovicu i bosecu u zadnjoj ekipi lige. Jel za njega ne postoje neki koraci koje mora savladati? Sad se nadam se nece vise ponavljati praznovjerna mantra da kad ovaj igra da ne gubimo.

Sramota da smo mi spali da nam u derbiju desnu stranu drze lisica kacavenda i tabinas.
  • dinamo u srcu
    3.1k
    Ovaj eksperiment mi nikad nece biti jasan. Forsiras rezervnog 24-godisnjeg Filipinca kojeg si uzeo s klupe Vukovara naustrb vlastitog klinca kojeg prate jaki europski klubovi — Pacho

Ma lako za Mikica, nego stavis njega umjesto Galesica koji je u formi i zadnjih 20 tekmi odigra vrhnuski. I onda ga uvodis u igru cim gubimo. Pa sta si cekao do tad?. Ja bi njega to pitao. I onda i sa njim odigram odlicno zadnjih 15minuta. Stvarno nevjerojjatno.
  • Dzoni
    8.4k
    Vrijeme je da se prekine kupovati rezerve, pogotovo ako nemaju baš ništa posebno što se može iskoristiti. Sve ono što kupujemo mogu odigrati i naši klinci, a lovu usmjeriti na prave igrače.
    Ovo ne vrijedi samo za Tabinasa, nego i za većinu igrača s klupe
  • prefontaine
    11.7k
    Ekstra danas. Par proklizavanja i pronalazaka Šotičeka, sve van toga top. Lik ima nabačaj samo takav. A plaćen kao malo opremljenija Škoda Superb. Puna podrška!
  • MarK
    1.5k
    po meni ako igrač od 19-20 godina ne može participirati u prvoj ekipi u barem nekakvoj minutaži nije za Dinamo. Možda će biti za 3-4 godine ali tada ne govorimo o ekstra talentu i potencijalnom velikom transferu. Nije problem što Mikić nije novi Cafu, problem je što Tarabinas od 24 godine nije ni pedalj kvalitetom ispred njega, nema prostora za napredak, a igra i to otprve?! Jedino objašnjenje je nesposobnost kompletnog sportskog sektora.
  • ZgDLions
    2k
    Vidim da se njega najviše spominje, nije odigrao dobro, ali ako nam je on najveći problem, mi zapravo problema nemamo.
    Maknemo ga iz ekipe i nastavimo sa fantastičnim igrama.
  • Praskaton
    6.3k
    Ali ali on je koštao kao polovni auto...
    Pozdrav svima koji su pravdali ovaj transfer.

Nije uopće stvar u tome kako je odigrao,jer nije bio nista bolji ili losiji od ostalih ali čovjek krade mjesto momku koji je već u istom derbiju pokazao puno više,momku koji je naša škola.
  • ZgDLions
    2k

Nije on doveden ko starter, nego zbog male love da bude rezerva Valinčiću, a nakon toga valjda Mikiću.
    Da je Valinčić u formi od prije godinu dana Mikić bi igrao na kapaljku, ovak igra u drugoj i razvija se.
    Ne radi Tabinas probleme, samo ispunjava svoje zamjensko mjesto.
    Ak ode na trećeg ili transfer nebu drame.
    Ovo sa Galesićem je totalno bez veze, da platis stopera tri milje da ti krpa beka je po meni suludo.
  • Praskaton
    6.3k
    Ne radi Tabinas probleme, samo ispunjava svoje zamjensko mjesto. — ZgDLions

Minute koje je on dobio ove sezone bi bile sasvim dovoljne Mikiću za razvoj.Mislim da je i nešto bolji trenažni proces kad si sa iskusnijim, fizički i taktički jačim igračima.Mada s obzirom tko je trener i ne mora bit točno.
  • dinamo u srcu
    3.1k
    ma prepao se drugo poluvrijeme, cim je krenuo sepurat kao ozlijedjen sve mi je bilo jasno. Ali eto toliko od mene, u cetvrtak nova tekma i nadam se da cemo mi avijaci necemo odustat i gurat decke da izvlace vise i bolje i da uzmemo pobjedu, pa tko god igrao u prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.