• ZgDLions
    2k

Pa ko bi rekao da će Valinčić potonut ko sidro.
    Prošle godine je Lisica neko vrijeme igrao beka i valjda odlučili neku nadopunu napraviti, pa kako vidimo da smo u teškoj lovi išli na jeftiniju varijantu.
    Nije on razlog stanja u klubu, neki manji dio vjerojatno, ali nije ni doveden za spasioca nego za zakrpu.
    Mi i sa dva Tabinasa na oba beka moramo ovu skalameriju od hnl-a rjesavati.
  • rokikaciga
    19k
    Nema opravdanja da Lisica, Tabinas igraju beka ispred Mikica. Mikic koji je sve tekme odigrao bolje od Valincica unazad 6 mjesece i onda izgorio protiv Belupa jer si Nou iz frizidera stavio u igru 7 puta u 20 dana.

Ne razumijem sportsku politiku sto se mladih tice, ne razumijem pipeline, ne razumijem da se dovode poluproizvodi a nasi talentirani klinci sjede sastrane i promatraju. Pa nisam ja ludak da guram i Pavica i Vrbu i Nou vec dvije godine otkad sam na forumu i da me sprdalo a sad odjednom svi to vide. I forumasini svjetski skauti pa prate malog Nou vec mjesecima.

A Noa sikaniran od medija i forumasa da zasto jede McDonalds sa 17 godina SA SVOJOM MAMOM. Nevjerojatno. Za Scottovo lose postavljanje protiv Lillea on je potpuno kriv. A decko jedini pokazao krvi u toj utakmici. Protiv tovara strpao prakticki najbolje krilo lige sa pun k iskustva na najvecim pozornicama. Sta se mene tice sve zahtjeve ispunio. I onda protiv Belupa se nagovjestavalo vec da je malom to previse i da ce izgorit (mozak hoce, tijelo vise ne ide) i to se dogodilo. A mogao ti je igrat Gale. Decka se ni milimetra nije zastitilo. Izvadio si ga opravdano prihe te famozne 62 minute. I onda kaj napravis? Zaledis ga opet i guras Galesica i Tabinasa ispred njega. A Noa, svaka mu cast ima respekt od mene zauvijek, nije kao frajlica se naljutio na tretman vec je odjebao Skegru, suti i radi i ceka priliku kao zapeta puska. Ali prilike nigdje. I ne bih se cudio da mali ode na zimu.

Ista stvar se dogodila s Pavicem. Misic razapet, vidi se da ne ide nekad i nenamo zamjene. Ne, ajmo ga prodat. Igra cist oke protiv Borussije u onom rasulu od ekipe i poslije kurcina. Imao par dobrih partija ali nije "flashy" vec je "dosadan zadnji vezni" koji nece pretrcat trojicu, odigrat neki ludi pas, zabit sa 30 metara nit ima divlju osobnost da izlazi iz pastete. A povratnu trku ima 3 puta bolju od Misica, bolje pokriva povratne nakon centarsuta. Igra s loptom nije komparativna ali defenzivno postavljanje je na razini ako ne i bolje.

Lea Rimca se pustilo samo tako a decko u pravilu ima 0.5 g/a po utakmici u Sloveniji sto je za decka od 19/20 godina top.

Stvarno jebeno ne razumijem guranje i kupovanje stranaca i polurpoizvoda a nasima se neda sansa.
    I kulminacija svega je Tabinas ispred Mikica. To jebeno ne razumijem

Isprike na rantu al ovo me piknulo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.