• hardek
    13.7k
    A gdje sam ja napisao da se Boban spušta u svlačionicu?
  • Thor
    4.6k
    ne igramo samo hnl. Igramo i europu.
    A u europu LP nismo usli isto radi njega. U EL usli na guzove sa igracem vise. Ove sezone.
    Tak da,prosim lepo,ne bi fala njega vise.
    Nadam se da se nebumo sad osramotili protiv Anderlechta
  • Blue Label
    391

Ne slažem se, za ne ulazak u LP uz sportski sektor bi prije krivio igrače koji su radili amaterske individualne greške
  • Thor
    4.6k
    Mozda bi fakat Kruno bilo ime za razmisliti. Covjek je dugo vani,uspjesno radio,ucio,a zna hnl.
    Zakaj ne razmislit o tome?
  • Archangel
    471
    Jurčić? Na nedavnom intervju je rekao da mu je Dinamo nudio posao i da je odbio zbog trauma iz prošlosti
  • Thor
    4.6k
    nisam znao za taj intervju i izjavu.
    Iako ne vjerujem da bi stvarno tako rekao da srvarno i dobije takvu ponudu od kluba
  • Jima
    1.9k
    Iskreno,ne poznam MK,niti sam pisao mjesecima na forumu,ali sam godinama vodio klub u ozbiljnom rangu hrvatskog nogometa.Uveli ga u najviši rang u povijesti i održali ga godinama u njemu.Danas sam pijan,jer smo prvi u toj ligi,sa najmanjim budžetom u istoj (Dugo Selo).Smjenili smo trenere,svoje prijatelje,s kojiima smo pili i veselili se.Ali svaka smjena je donijela pozitivino za klub i ova tvrdoglavost je nevjerovatna.Čovjek koji nema CV za voditi klub,koja "navodno" ne zna engleski,koji moja djeca od 10 i 8 godina znaju,ne može voditi GNK Dinamo.Kome pravo,kome krivo.Iskreno na ovom nivou, na mjestu trenera,nikad ga ne bi zaposlio.Jer on nema te kompetencije.I koliko god obožavao Zvonu, taj potez mi nikad neće biti jasan. Iskreno, puno toga mi više nije jasno. Od toga,stadiona,itd... Baš mi je krivo jer sam u njemu vidio našu ikonu. Ali čovjek ući dok je živ. Nažalost i razočara se.Samo da napomenem da vodim firmu od 60 zaposlenih i da mi svakih par dana kucaju na vrata sa svojim problemima. Iskreno mislim da nam klub vodi ekipa koja se trenutno pogubila u svemu. Zvone, probudi se,molim te.Inače smo u k....
  • Archangel
    471
    https://youtu.be/GyGV3YA2AxU tu je ali ne znam ti reći u kojoj minuti točno. Definitivno ne u prvih 1/3 gdje priča više o svojoj povijesti a tek onda ga počne ispitivati o sadašnjosti.
    Ali nije ovo prava tema za to
  • mrgud
    988
    uzeli nekog trenera iz Španjolske, jer Capellas sigurno ima nekoga koga poznaje i tko bi mogao ravnati se po tim principima treniranja pa da se dinamo konačno (na terenu) dovede u kapacitet igranja na snagu, na brzinu, na kombinatoriku, na izdržljivost i nadasve na pravovremene izmjene na terenu — d-Zg

Kaj si ti lud,pa onda bi bili prejaki za ovu ligu,ovako je bolje da si svi skupa čupamo kosu
  • Jima
    1.9k
    Osobu koju sam godinama sanjao da nam vodi klub, kojeg sam očekivao kao Boga. Danas ta osoba brani trenera koji je vodio Strmec iz Bedenice, koji je branio indijance iz Milana za stadion, koji drži lojtru amateru od trenera, gdje se sramotimo po Europi, a imamo najbolji špicu, udostoji bi se reći u povijesti kluba.Pa tko tu koga jebe.Zvone primi se posla ili odi na Sky komentirati Milano. To što si nas ti zadužio 1990g bi napravilo 99% Hrvata u tom trenutku. Prestani nam prodavati maglu jer nismo mi veslo sisali.
  • ElDorado
    15.8k
    Meni je nevjerojatno kak on minuciozno i precizno analizira druge klubove i trenere a u svom klubu to ne vidi.
  • Xpert1992
    1.3k
    Ne znam, ali meni se cini da se ne zeli placat otpremnina, takodjer ako se dovodi novi trener, bolji trener, imat ce vecu placu, znaci veci trosak. Eventualno ako Jerka Leku stavimo za trenera.

Jer kad se gledaju nasa ljetna pojacanja, stvarno se stedilo maksimalno. Ocito da nam financije nisu bajne. Iako s druge strane zadrzali smo sve najbitnije igrace.

Imam osjecaj da je Kova siguran do zimske pauze sigurno, nazalost, a poslje bumo vidili.
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    Jasno da nitko ne voli plaćati otpremninu. Al otpremnina Kovi ili fijasko od sezone, treće Zvonetu nema. Pa nek bira što mu je financijski prihvatljivije
  • Xpert1992
    1.3k

A on mozda vidi klub drugacije od nas. Odnosno mozda su njegova ocekivanja manja od nasih. Primjerice, europska liga svake godine, i borba za naslov u HNL dok ne dodje novi stadion. Jer koliko sam skuzio mi ocekujemo puno vecu zaradu od stadiona. A do tad "prezivljavanje".
  • Crni86
    25.2k
    Ove je greska kao ona s jakirom kad ga se ostavilo makar sportski sektor nije imao vjere u njega.

Sve sve vrlo jasno vidlo vec prosle sezone. Mi kao navijaci smo se trudili bit optimisticni, struka je morala biti realna. Kovi se dala druga sansa - u europi smo i dalje uzasni, a bome sad opet kasljucamo i u hnlu.

Potezi se vuku da uopce ne dode do ovoga i zasigurno se kasni. Zasto se taj potez sada ne vuce, iskreno ne znam. Ali nadam se da iza svega postoji neki jako dobar plan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.