• M94
    2.9k
    Boban je na potezu.
  • Denle
    1.3k
    Opet cete potrošiti energiju na 872 upisa o Kovi... — crophantom

Jbg da nismo pokazali energiju za Maksimir, ne bi se ni to dovelo u pitanje.

Treba trositi koliko god energije jos imamo dok Kova ne pobere otkaz napokon
  • 1986južnjak
    46
    na potezu je on vec misecima. Prije dva puta mu je trebao bit zadnji. A meni se cini da ce ovaj tulipan ostat sidit na klupi
  • T90d
    3.3k
    Ovdje više nije Kovačević kriv, nego sportski sektor koji ga drži na klupi. Nek odgovore na pitanja o lošoj igri, užasnoj igri, o lošim rezultatima u gostima.

Samo ću se ponoviti, kao da su amateri iz WebShopa i ekipa iz organizacije hrane i pića, preuzeli sportski sektor.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Trenersko ime nije.
    Trenersko znanje nigdje nije pokazao na prikladnoj razini.
    Prosla sezona nije bila nista posebno. Dapace imao je iste probleme kao ove.
    Napretka dakle nema ni na jednoj razini.
    Europa lose.
    HNL lose.
    Igra katastrofa.
    Rezultati losi.

Molim Bobana da mi objasni ili da razlog(e), sto mi to dobivamo sa Kovacevicevim ostankom, na osnovi cega se nadamu tome i na kraju cime je on sam zasluzio ostati trener.
    I sve to, a da nije razlog corava vjera, da ce samo od sebe postat bolje i slicni sinonimni argumenti kao kontinuitet, koji je kod nas (avangarda) postao sam sebi svrha, neovisno o rezultatu i napretku kluba.
  • hardek
    13.7k
    Ne znam da li sam mentalno spreman za još jedan val članaka o Bobanovom spuštanju u svlačionicu
  • Goncalo Santos
    4.9k
    naravno uz komentar izvora iz kluba koji tvrde da nema govora o smjeni jer je trener vec pokazao da zna stvoriti igru i da zna izaci iz krize.

To sta skuha krizu svaki put u isto vrijeme nema veze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.