• Jos-Optimus
    13.8k
    Neka se nitko ne naljuti, ali ovo je sad izravna Bobanova odgovornost i problem. Ako će ga držati na ovoj poziciji onda je to to od mene, ne želim ga više na ovoj poziciji. Jedno je kontinuitet sa čovjekom koji zna posao, ovo je strmoglavi pad kriterija, vrijednosti, kvalitete, a i stava same momčadi. Pa di je netko da zvekne šamarčinu Raciju? Ma ne mogu ovo više gledati, čovjek nas je srozao ispod svih kriterija. Ovako loši na obadva kolosijeka nismo bili nekih 10 godina. Mičite ga već iz autobusa
  • Roky
    227
    nisam cuo kaj al nije ljepo Vejic je onak cudno gledo
  • Omake
    21.9k
    Više me zabolilo što nas je Osijek izdominirao s kadetima i juniorima od poraza u derbiju. Što me najviše boli i smeta je forma igrača. Od trideset igrača u kadru, samo je Beljo u formi. Svi novi se traže, svi lanjski osjetno gori, čak i ovi što su super krenuli u sezonu potonuli. Vinlof na početku sezone izgledao fantastično, sad od Bambe i Bukvića pravi Yamal.
  • mrgud
    988
    Može on imati pripreme i 6 mjeseci ,badave mu kad ne zna
  • cibona
    8.5k
    Kako kova ne shvaća da bi mu koristio otkaz jer bi time pronašao više vremena za tečaj engleskog, stvarno je sramota da u današnje vrijeme čovjek ne razumije osnove osnova.

Želim mu otkaz prvenstveno radi toga :cheer: Moći će si poduplati sate, pa mu vokabular neće biti ograničen na samo "this' i "that".
  • Noel
    25.7k
    Dinamo u zadnjih devet službenih utakmica ima samo četiri pobjede od kojih su dvije u kupu protiv Bedem Ivankova i Vukovara i jedna jedva izborena na domaćem terenu protiv posljedne ekipe lige Gorice. Velika sramota na koji se način vodi Dinamo trenutno.. baš sramota. Od prve utakmice sezone protiv Thuna se vidjelo gdje plovi "plavi" brod međutim netko nas radi debilima i dalje u listopadu.

"Legende" kluba koje rade još uvijek u klubu na izmišljenim pozicijama i oni koji više nisu u klubu već mjesecima po lokalnim birtijama pričaju kak se klub vodi bez ideje, kak je Kovačević bogec koji o ničem ne odlučuje i tak dalje.

Pojačanja su nam hnl prosjeci i škart igrači koji u Dinamo dolaze tražit plaću pod stare dane ili pokušavaju oživit karijere i nedokazani strani klinci.

Mamićeve spodobe slave i uriniraju po klubu di god stignu.

Jebu nas sa stadionom.

Uvjerava nas se da je bunker i bod protiv Sheve uspjeh.

Predsjednik se bavi komentiranjem Milana i lige prvaka na skysportu dok nam je u klubu cirkus na svim poljima i dok sve gori.
  • Hercegovacnkdz
    54
    NEK IDE U TRI PM GOVNO JEDNO, DA IMA ZERU OBRAZA SAM BI OTIŠAO! SMEĆE JABLANIČKO.

PS:
    Sad banirajte.
  • San Lorenzo
    24.8k
    Dinamo u zadnjih devet službenih utakmica ima samo četiri pobjede od kojih su dvije u kupu protiv Bedem Ivankova i Vukovara i jedna na sreću izborena protiv posljedne ekipe lige Gorice — Noel

Grčić je bio tada ministar financija čini mi se, kad nam je došla procjena kreditnog rejtinga koja je bila na razini smeća na što je čovjek slavodobitno ustvrdio da je to zapravo super jer smo konačno dotaknuli dno i sad možemo ići samo prema gore!
  • Brusa
    4.4k
    ni u ovakovim teškim trenucima ne treba se spuštati tako nisko. Čak ni šaliti se
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    šta je sa tobom ? Daj se smiri malo jbt
  • nwankwo646
    1.3k
    Bilo je toliko prilika da se ponudi ostavka makar pro forme, a ovaj dobri i pošteni čovjek u vidu ima samo otpremninu.
  • prefontaine
    11.7k
    Puna podrška treneru. Bez Mišića i po vjetru u prvom poluvremenu, a po kiši u drugom, više od ovoga se nije moglo. Zabili smo gol, a nesretno primili dva, uz normalnog sudca oba bi bila poništena, pa bi mi pobijedili. Tako da svi oni miševi koji su ispuzali iz rupa su obični diletanti.

Da je sve bilo regularno, da nije puhalo, a kasnije padala kiša, mi bi ovo uzeli, a trenera bi svi dizali u nebesa.
  • Mulec86
    571
    Jako je teško imati nakon ovog danas barem zrno nade da će doći neki bolji i sretniji period. Neka mrva sportske nade ,sreće,profesionalnosti koja će nas izvuć iz ovih govana u kojima se koprcamo danima i mjesecima ako Mario ostane trener.

Ja ga osobno ne prezirem. Ne mislim da je hulja jer ne želi sam raskinuti ugovor koji mu je ionako, sasvim moguće, najveći u karijeri. Vjerujem da je i samosvjestan situacije ,ali gura ovu katastrofu jer sasvim je jasno da to upravo i može.

Mnogima su se trenerima u povijesti rezale glave na kiksevima. Guralo ih se u vatru prije vremena, trošilo potencijala i davalo premalo prilika ,ali ovo što se dopušta njemu je van svake kritike. Jedno je povjerenje , jedno je i proces , ambicija ,ali ne može se i nikad se neće među navijačima Dinama moći opravdati guranje kluba u prozirnu rezultatsku prosječnost.

Neke stvari su jasne da ne funkcioniraju . Očito je i to da za te neke stvari Mario nema ili ne zna rješenje.

Samo je jedna odluka trenutno razumna sve ostalo je nastavak horora koji se događa izazvan u sezoni u kojoj smo trebali biti puno stabilniji i mirniji.
  • jp23
    4.9k
    Ajde, prestani trollat za ime Kristovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.