• 1986južnjak
    46
    mi vec misec dana pisemo kako je pitanje vrimena otkaza. A to vrime nikako da dode. Potonuli smo,spasavaj sezonu nema druge
  • Masto
    2.6k
    nije mu igrao misic ni stojke od početka, prvi gol sami sebi zabili pa djelomično i drugi, danas mu ne mogu pozivati otkaz, al eto ako u četvrtak to ne bude bolje izgledalo i ako se ne pobijedi očekujem otkaz, sad sam i to reko i probat cu se pridržavat toga
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Ne kazem da ce otkaz bit u blizoj buducnosti, nego samo da njemu prakticki spasa nema. On je dead man walking kak se kaze. Samo je pitanje kolko dugo jos.
  • hardek
    13.7k
    Kaže Mario u prvoj rečenici "dobro smo se pripremili"... — Yovitssa

Pa ja bi se tu čak i složio s njim. Solidno smo izašli, stajali u visokom presingu i generalno OK izgledali do autogola McKenne. Nakon toga otpuhali su nas terena do gola za 2:1.
  • DinoLeonix
    2.1k

A prijatelju to pričamo već 15 utakmica. Nije niti toliko do poraza, oni naravno bole ali… ovakvu igru i stav igrača je bolno gledati. Nažalost te stvari su jedino do trenera. Kako i zašto to Boban ne vidi ja neznam
  • San Lorenzo
    24.8k

Stojković mu nije igrao jer ga je genijalno ubacio na onu njivu pri rezultatu 3-0 gdje se ozljedio.
  • Facke
    9.1k

Nemoj molim te nemoj! Kakuv nogomet sme igrali denes?
    A Misic je kao na razine ovu sezonu? Teri zakesni na saki drugi duel? Naj me nasmejavati. Ovaj trener vise nema kaj istaki v Dinamu. Skoro cela ekipa je izvan forme i imel je TRI tjedna da pripremi derbi. Nema POJMA KAK VODITI MOMCAD POPUT DINAMA. Kakuv Anderelcht da mu se jos da? Kakuv?
  • Yovitssa
    1.1k
    Kad krene da smo igrali dobro i onda primili "arrow in the kneee". :lol:
  • Thor
    4.6k
    [img]http://2-tko-izgubi-1.jpg
  • mlinchica
    7.5k
    Frajer je jos i bahat u izjavi. Kao sta se mi cudimo Tabinasu… — De Oliveira

Ali to je klasična reakcija čovjeka koji je pogubio sve konce.
    A ne drži ih već neko vrijeme i ne može se sam izvući.

Ili mu dofurat nekog pomoćnika na klupu i pomoći mu ili ga maknut.
    On se sam ne bu izvukao.
    Horor smo imali prošlu jesen i fakat sam si spustila kriterije jaaaako nisko kaj se njega tiče, tako da me kroz proljeće samo pozitivno iznenadio. :lol:
    Imam osjećaj da su u klubu jako naivno pomislili da on moze solo hendlat ovako veliki klub.
    Nemre čovjek to sam, nemre. A Zvone ga pustio …
    Valjda će uskoro progledati.

Kakav trener takva momcad. — Crni86
    Uvijek je tako.
    Zato postoji vođa (trener), taj jedan koji vodi, usmjerava, korigira.
    Ako je mlaka osoba na čelu, takva je i ekipa.
    Ne mora to uvijek značiti nekaj loše ali definitivno ima jako veliki utjecaj.
  • T90d
    3.3k

Oprosti, ali ovu tugu sa juga je morao dobiti u prvom poluvremenu.
    Ali kad gura Lisicu, Zajca. Kad su mu igrači kompletno van forme, kad ne zna iskoristiti najboljeg napadača u klubu u zadnjih 15ak godina, onda je trener kriv. Prevelik uzorak utakmica
  • IstokKa96
    956
    Cikla, vrati se, sve ti je oprosteno...
  • Masto
    2.6k
    zna se ko je odgovoran za trenera i koliko ce mu se šansi dat, ja osobno bih mu dao jos tu jednu europsku utakmicu jer se ipak očekuju bodovi iz te utakmice na domaćem terenu
    slažem se da je to trebalo bit riješeno u prvom poluvremenu al eto scott je pogriješio
  • Neznam
    120
    Ima tko kakvu informaciju koliko dugo će trajat još ova agonija?
    Prvi sam branio trenera i čekao da izađemo iz krize, ali ovo stvarno više nema smisla. Čovjek u intervjuu nakon utakmice nije prepoznao koje greške su se radile i da je Tabinas jedino igrač za protiv klubova iz donjeg doma, nemam riječi...
  • Crni86
    25.2k
    I tu se vracamo na pocetak… svaki put ove sezone je ova momcad pukla/pala kad je malo zagustilo. Vrtimo se u krug vise.

Izvukli smo se jedino protiv Thuna i to s igracem vise. Viking, istra, osijek, izraleci i sad hajduk. Pre lako nas je izbacit iz tracnica, drugim rijecima nemamo glavu i rep kada ovako lako pucamo.

Ne uigrani smo, igraci ne znaju koje su im tocno zadace. Ovi decki imaju karakter i muda sto dokazuje i danas kad su se odlucili pa makar i potuc na kraju tekme i ugurat loptu u gol. Ali ocito fali sigurnost, jednistvo - u vidu taktike. Mi smo skup pojedinaca a ne momcad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.