• Mr Anderson
    22.8k
    S ovakvim pičkastim pristupom derbiju ništa bolje se ne može ni očekivati.
  • Boycie
    4.4k
    Nema se sta rec vise za Kovu, pripremu i sastav. Ove zamjene zadnjih pola h su skoro po lokvama okrenule, na normalnon terenu bi zabili bar jedan. Necu se vadit na suca, iako su bila 2 velika propusta opet. Par igraca nisu za dinamo, veliki broj njih nije na optimalnom nivou zbog njega, a za HNL su i vise nego dobri. Jedini krivac mi je on. I stozer. A jedini ako se oni zadrze i dalje je Boban.
  • Mozart4
    333
    Kad se sjetim one energije iz 1. kola prošle sezone u Osijeku, ovo danas nije niti blizu energetski na toj razini i to se baš osjeti
  • Doktor Kunić
    7.3k
    Ako vam je trenutno teško sjetite se da ja nosim nick i sliku glumca koji glumi po četničkim filmovima.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Cini mi se da se Kova legao spavat i sad nakon 3 tjedna i reprezentativne stanke se opet probudio
  • rokikaciga
    18.9k
    @Sajla je imao posla..
  • NitkoBitan
    40k
    Ziher postoji moderatorski bonus za broj baniranih.
  • hardek
    13.7k
    Ziher postoji moderatorski bonus za broj baniranih. — NitkoBitan

Plaćen kao Kanga kad pogodi stativu
  • Unodinoii
    371
    E moj Kova pa kako Lisica može nakon svega opet igrat? Znam da se mora prodat ali ovo veze s nogometom nema nakon mononukleoze
    Klasičan derbi koji neće niš odlučit al izgledamo katastrofa
    Nadam se pobjedi protiv Anderlechta za dašak optimizma koji nam treba ..
  • rioda
    18.8k
    Sad sam tek procesuirao, što je bilo na krilima od 60. pa do kraja? Almena lijevo, 'Rodrigo' desno? Mislio sam da ovaj drugi može lijevo i desno, a da je Almena samo desno krilo.
  • jp23
    4.9k

Mislim da su isto tako njih dva zamjenili pozicije i u kupu protiv Vukovara prošli tjedan.

Još su bili i blagi rekao bih s obzirom koliko je trebalo biti banova. Inače se bana za vrijeđanje, sprdanje i omalovažavanje Dinamovih igrača, a tu je i dalje nekolicina koji nisu pobrali, čak i za posprdne nadimke našim igračima
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    rodriguez je desno krilo ne znam di su ljudi izvukli da on moze lijevo. Isto ko i almena
  • Masto
    2.6k
    na sofi sam vidio da je dani igro lijevo par utakmica, a sto je danas almena igro lijevo mislim zbog udaljenosti od tribina mozda
  • Crni86
    25.2k
    doslovce je za barcu b odigrao neke utakmice lijevo.
  • rioda
    18.8k
    rodriguez je desno krilo ne znam di su ljudi izvukli da on moze lijevo. Isto ko i almena
    6m
    — Fatos Beqiraj

Evo u tekstu kad je predstavljen kod nas, s klupske web stranice:

Rodriguez će osnažiti ofenzivni dio maksimirske momčadi, a ponajprije će konkurirati za ulogu desnog krila. Odlikuje se vještim driblinzima i prodorima, iznimnom brzinom, snažnim udarcima. Ljevak je, može igrati na objema krilnim pozicijama, ali najčešće pokriva ulogu na desnoj strani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.