• M94
    2.9k
    Boban je na potezu.
  • Denle
    1.3k
    Opet cete potrošiti energiju na 872 upisa o Kovi... — crophantom

Jbg da nismo pokazali energiju za Maksimir, ne bi se ni to dovelo u pitanje.

Treba trositi koliko god energije jos imamo dok Kova ne pobere otkaz napokon
  • 1986južnjak
    46
    na potezu je on vec misecima. Prije dva puta mu je trebao bit zadnji. A meni se cini da ce ovaj tulipan ostat sidit na klupi
  • T90d
    3.3k
    Ovdje više nije Kovačević kriv, nego sportski sektor koji ga drži na klupi. Nek odgovore na pitanja o lošoj igri, užasnoj igri, o lošim rezultatima u gostima.

Samo ću se ponoviti, kao da su amateri iz WebShopa i ekipa iz organizacije hrane i pića, preuzeli sportski sektor.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Trenersko ime nije.
    Trenersko znanje nigdje nije pokazao na prikladnoj razini.
    Prosla sezona nije bila nista posebno. Dapace imao je iste probleme kao ove.
    Napretka dakle nema ni na jednoj razini.
    Europa lose.
    HNL lose.
    Igra katastrofa.
    Rezultati losi.

Molim Bobana da mi objasni ili da razlog(e), sto mi to dobivamo sa Kovacevicevim ostankom, na osnovi cega se nadamu tome i na kraju cime je on sam zasluzio ostati trener.
    I sve to, a da nije razlog corava vjera, da ce samo od sebe postat bolje i slicni sinonimni argumenti kao kontinuitet, koji je kod nas (avangarda) postao sam sebi svrha, neovisno o rezultatu i napretku kluba.
  • hardek
    13.7k
    Ne znam da li sam mentalno spreman za još jedan val članaka o Bobanovom spuštanju u svlačionicu
  • Goncalo Santos
    4.9k
    naravno uz komentar izvora iz kluba koji tvrde da nema govora o smjeni jer je trener vec pokazao da zna stvoriti igru i da zna izaci iz krize.

To sta skuha krizu svaki put u isto vrijeme nema veze.
  • Blue Label
    389
    Ovo je samo plod rada, odnosno nerada sportskog sektora i Bobana. Prodao si dva prvotimca na krilima a nisi doveo nikoga da uskoči u njihove role. Oršića koji nije za ozbiljan nogomet, Ivanušeca i Almenu totalno van ritma i ove klince koji će možda nadoć danas, sutra.

Zamjenu za Belju nemaš. Golmana si doveo prekasno, ukratko debakl sportske politike.

Koliko god je bila dobra čistka prošle sezone , tolko su sad podbacili.
  • San Lorenzo
    24.7k

Ova ekipa je dovoljno dobra za 1/8 finala EL.
    Ova ekipa je dovoljno dobra da do zimske stanke ima dvoznamenkastu bodovnu zalihu u ovakvoj konkurenciji u domaćoj ligi.

Kakvi su to bolesni fetiši da sam sebe osakaćuješ sa držanjem trenera koji nit je ime, nit je taktičar, nezna ni pričat, doslovno bizarna situacija u kojoj se nalazimo.
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    ovo se slažem , prošlo ljeto odličan posao , zima top doveli Livija i zbog toga osvojili prvenstvo između ostalog. Imali 6 mjeseci za planirati ljeto i onda katastrofa od prelaznog roka . Ali pitanje je dali bismo mogli dovesti ivanušeca prije , kotarskog sam 99,9 posto siguran da nismo . A sad jeli neki drugi golman bio u igri sumnjam. Da smo imali odgovarajuće ponude za hoxhu ,nevu ,mudrog oni nebi danas bili tu. Orša promašaj , ali sve smo ovo već prošli i nema smisla ponavljati i vraćati se na isto. Sad trenutno nije prelazni rok problem nego pitanje trenera. Da smo imali stručnjaka i sa ovom momčadi bi mi bili 50 posto jači
  • mrgud
    984
    Boban će ovaj tjedan otiči u Italiju komentirati LP,usput nekog iskritizirati kako loše neki trener vodi svoju ekipu,a doma nek bude i dalje raspad sistema
  • d-Zg
    160
    Malo razmišljam na glas ovdje, iako je možda već netko slično izrekao.
    Gledajući općenito nezadovoljstvo najviše u pogledu trenera pa posljedično nezadovoljstvo se usmjerava i na Bobana i struku u klubu, jer velika većina (ako ne i svi, uključujući i protivnike kluba) koji i nismo struka, vidimo na očigled da se odluke na klupi donose nikako, odnosno amaterski pa mi nije jasno (uvažavajući Bobanovu želju za domaćim trenerom) zašto ne bi, ako već imamo Capellasa iz La Masije i čak dosta španjolaca u ekipi, uzeli nekog trenera iz Španjolske, jer Capellas sigurno ima nekoga koga poznaje i tko bi mogao ravnati se po tim principima treniranja pa da se dinamo konačno (na terenu) dovede u kapacitet igranja na snagu, na brzinu, na kombinatoriku, na izdržljivost i nadasve na pravovremene izmjene na terenu i da bez straha ostavi na klupi ili čak na tribine one igrače koji ne pokazuju strast u igri za sveti dres, a najviše da u igri mijenja igru ovisno o načinu igre protivnika. No, ja bih najviše volio da se svi moraju prilagođavati igri dinama, da se dinamova igra vidi na terenu i da protivnici (pa makar to bili i oni iz liga petice) nemaju pravi odgovor na našu igru.
    Jednostavno moramo imati trenera koji ima kapacitet za dinamo, koji će imati muda igrati i s klincima, kod kojeg će igrati najspremniji i kod kojeg igrači moraju biti svi za jednoga i jedan za sve, makar se i potući na terenu ako to bude potrebno.
    Ovako mi ekipa izgleda bez krvi, blijedo, kao da nisu gladni.

Znam, da, nisam stručnjak, nisam onaj koji donosi odluke, ali teško mi je gledati kako se dinamo konstantno muči i protiv, da kažem to tako, laganih protivnika, da ga nadigraju klinci i da se igrači međusobno svađaju i smatraju da je uvijek netko drugi kriv.

Treba nam netko tko će znati ili barem pokušati prodrmati igrače i tko će znati vidjeti i prepoznati problem na terenu i na vrijeme napraviti izmjenu ili ne uvoditi igrače na terene koji su pašnjaci, a zna se da su kao od stakla ili se tek oporavili od duge ozljede, jer treba gledati dalje od tog trenutka, pogotovo ako je rezultat i više nego neupitan.

Volim dinamo i želim mu sve najbolje, a ovo su neke moje želje za dinamo i naravno, za nas navijače.

Samo dinamo! :strong:
  • Fan
    2.9k
    Jbg, sportski sektor nam nije odron (dokazali prošlo ljeto) nit je dobar (dokazali ovo ljeto). Nabadaju koliko mogu, neke stvari rade planski, neke ne.
    S obzirom da smo golmana doveli na silu (nadam se pogodili iako je i danas imao teški kiks kojeg je Pajač ispravio) i zbog toga gotovo sigurno ispušili LP, da od 3 beka u klubu onaj trenutno vjerojatno najbolji igra u drugoj ekipi, da nam je možda drugi najbolji stoper zakucan na klupu, da su nam krila baš teški očaj te se nisu planski dovele zamjene za njih, da smo vjerojatno fulali sa Prevljakom, a pogotovo Stojakovićem kao ulaznim transferima za koje pare smo mogli vjerojatno dovesti pristojnu zamjenu Belji, očito da baš ne znaju dobro raditi svoj posao. Al ok, neke stvari fulaš, jbg, no držanje Kove na klupi nakon ovakvog lošeg niza IGARA (još ga rezultati kolko tolko prate), to je na rubu oprostivog. Ako to nije uništavanje kluba na nogometnoj razini, ne znam što jest.
    Boban i ekipa, vrijeme je da počnete raditi svoj posao, posao kojemu je teren jedino mjerilo, a svaki debil, kao i ja, vidi da je ovo već dugo očajno.
  • Archangel
    470
    Rekao je nedavno Kova da Boban nikada nije ušao u svlačionicu, tako da molim da se ne širi fake news
  • Blue Label
    389

Što to znači ime? Bili su Gattuso i Cannavaro u HNL-u pa se nisu baš proslavili.

Ako je istina da trener neće biti stranac, koja nam je alternativa? Leko, Sopić su ti garancija da će bolje voditi momčad?
    Za mene je to preveliki rizik, radije zadrži Kovu ako se već ne može dovest neki strani stručnjak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.