• IvanS
    604
    Blue Label pajac nas nije masakrirao a sta smo to mi napravili? — dzg717

Osim što je Beljo dobio žuti valjda u 2. minuti utakmice, prekršaj nad Kačom čist kao suza i ne sudi ga a nakon toga dobijemo gol, ona ruka na kraju se nije ni gledala, Šotičekovo udaranje Domingueza isto ništa.
    Jel još treba?
  • fakin
    7k
    Dinamo je do danas u zadnjih 6 derbija na Poljudu 5 puta pobijedio. Danas je rutinska pobjeda bila očekivana i realna. Hvala treneru na porazu u utakmici u kojoj smo bili favoriti.

ja zaista ne znam što čeka uprava kluba više s trenerom. odavno ovo više nema smisla, ovo je kao kad si u toksičnoj vezi i misliš da će odjednom krenuti cvjetati sve, a ide sve gore i gore.

Zašto navijači Dinama moraju ovo trpiti?
  • ZG plavi 01
    704
    Sretan put svima doma, nadam se da ce vas tovarska policija ranije pustit da ne kisnete
  • tp1997
    3.5k
    Ma nema veze ni ima li prva postava smisla, ni imaju li zamjene smisla, neka su svi Capellasovi ljubimci dobili svoje minute
  • NoSkillan
    640
    peticija da se za sljedece kisno gostovanje na poljudu pozove Sandro Sukno
  • VolimDinamoOo
    922
    Kovacevicu prevaro, dosta te je vise
  • Slush
    1.2k

Raci start je za 3 mj zabranje igranja.
  • Hebimir Strašni
    387
    daj stari da ih 5 sudaca gura mi ovako raspadnutu tovariju moramo s 3 komada min dobit. Kmečat na suce uz ovakvog trenera i igru je jadno. Malo dostojanstva barem.
  • Plava 9ka
    150

A bodove jel treba uzimati ozbiljno?
  • Krulek
    1.5k

Osjećaji su obostrani...
  • Domi92
    132
    Ovo sve izgleda kao propast HR nogometa u zadnje vrijeme. Od reprezentacije, klubova, sudaca, ekipe zadužene za prijenose utakmica. Sve više mi se gadi gledat nogomet još od prvenstva i tekme s Portugalom, pregrmim nekako to, jedva čekam da Dinamo krene igrat i onda gledamo ovo.. Treba nam totalni preokret na svim razinama
  • hardek
    13.7k
    Hajduk je utakmicu dobio od 45. do 60. minute gdje se mi nismo mogli sastat s loptom. Ubili nas u presingu, Tabinas i Lisica su visili a Kova čeka tu 60. minutu za zamjenu.

Stvarno ne razumijem jel je zabranjeno napraviti zamjenu u 55. minuti?

Nakon njihovog gola, teren je svakom minutom postojao sve gori i gori i tu više nije bilo spasa.
  • Peškaman
    9.8k
    Je li ima Boban još uvijek ima povjerenje u Kovačevića?
    Katastrofa od igre,potpuno zaslužena pobjeda Hajduka.
    Ajde više u tri lijepe.
  • sammir
    74
    Pogledao sam ne na stotine, nego na tisuce utakmica u svom zivotu ali ovakav vaterpolo na kraju derbija nikad nisam vidio.

Sto se tice same utakmice i igre steta, bas su bili zreli za poraz ali eto. McKenna koliko god da mi je drag nije ni pola igraca od prosle sezone.

Samo da jos nadodam da se najebem majke onome ko je doveo ovog Lisicu u klub, decko mi nebi igrao u NK Kamenu iz Siraca a kamoli prismrdio prvih 11 naseg Dinama.
  • Davieboy86
    1.6k
    To ti možda maštaš. Ja ti nemam takve osjećaje osim da mi ga cuclaš. jel jasno jazavac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.