• Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Sramota, teška sramota, a jedini koji bi se trebali sramiti su Boban i Kovačević.

Da možda neku peticiju krenemo potpisivati protiv ovog diletanta na klupi možda nam predsjednik reagira i objavi nekakvo priopćenje?

Teški diletantizam na klupi, beskrvna skupina bezveznjaka na terenu i protivnik koji je kvalitetom baš jednu razinu ispod.

Baš sramota.
  • Carrasco
    7.3k
    To što smo loši ne znači da ovim klosarima treba pobjedu pokloniti. Nabijem vas na kurac sa komentarima "nema sudac nista s ovim".
  • Slepicka
    528
    sacuvaj nas Boze Anderlechta, Kovacevicu bilo bi dosta, dok nije prekasno
  • Kermit
    1.1k
    Koji paradoks, zabiješ 2 gola, protivnik jedan i izgubiš.
  • Krulek
    1.5k
    Moram to reći pa bilo kome drago ili ne. Kovačeviću odlazi! Bobane odlazi!
  • crophantom
    8.9k
    Beljo cak i u vaterpolu skoro zabio gol, kakav kralj
  • mlkaskic
    519
    Ovu utakmicu i rezultat ne treba nikako uzimati ozbiljno. :victory:
  • Filip Međimurje
    1.8k
    “Dobro smo ušli u utakmicu, bili smo bolji, zabili onaj lijepi gol, a onda smo, onaj, primili prelako gol. Poslje je bio težak teren, znali smo da će biti teško, ovaj, ali to je nogomet. Dečki su dobro radili, onaj, dali su sve od sebe, ovaj, ali lopta nas nije išla. Ne mogu zamjeriti dečkima, zadovoljan sam s igrom, ali onaj, ali znali smo da će biti teško, pripremali smo se, dečki su dobro iskoristili ovu pauzu, ali onaj, lopta nas nije išla”
  • ZG plavi 01
    704
    Kaj sad neko izvana si misli kad gleda ovo i vidi ovu kaljuzu i vaterpolo?? Zauvijek cemo bit poluamaterska liga kad se ovo dozvoljava
  • hb1
    1k
    Ne znam šta da kažem osim da sam se umorio kao pas prateći ovo.
  • kajsitilud
    1.7k
    Samo se nemojte vaditi na suca. On s ovim nikakve veze nema — ElDorado

Pusi kurac i ti i svako ko ovak prica. Kaj svaki jebeni derbi moramo igrat protiv sudaca? Pa jebeni prvi faul belji uvali zuti karton, ovaj uletava s dvije noge kacavendi kaj je crveni iz udzbenika, onakav faul prije prvog gola smijesan sudi, a onda drugi njihov gol po tom kriteriju mora i na kacavendi sudit faul. Onaj neki smijesni faul sudio ivanusecu kad je guro u polukontru zajca il kog vec. Da ne pricam o kriteriju i svemu kaj se njima sudi, a nama nis.

Svaki jebeni put ih guraju bezobrazno. I onda ovaj cirkus s igranjem po ovakvim uvjetima. Jebi se i ti i svako ko ima zeludac gledat kradu svaki jebeni derbi.
  • Xpert1992
    1.3k
    Znaci Bamba 6/7 driblinzi, Soticek 3/4.

Ivanusec 0/1, Lisica 0/0, Almena 0/0 i Dani Rodriguez 1/1.

Kaj ovaj Kova radi na treningu to samo Bog zna.
  • ArtVandelay
    225
    Nismo bili dobri. Ni oni, ali mi jako ispod prosjeka. Nema uigranosti nimalo. Kada usporedimo kako smo igrali na proljeće ovo je jako loše i volio bih čuti objašnjenje kako su stvari tako krenule nizbrdo. Ne treba ni dramit, dugo je do kraja sezone i vjerujem da će to bit ok. Svejedno, žalost ikada čekaš ovo 3 tjedna pa se čovjek s razlgoom zapita - kaj vi radite na tim treninzima? Nema ni natruhe neke strategije, taktike, ideje. Jedino što su više puta na utakmici napravili je da je Kotarksi napucal loptu do centra. Ak su to vježbali ova 3 tjedna, onda se ispričavam, super ste to odradili.
  • Davieboy86
    1.6k
    Moram i ja reci. Pa bilo ti pravo ili ne. Siši mi ga. Može?
  • Xpert1992
    1.3k
    Ruku na srce bolje smo igrali kad nije bilo moguce razvit igru. Jer Kovin plan ionako je nabi loptu na Belju naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.