• Archangel
    470
    Možda ga čuva za zamjenu Kravtsovu ako mu bude išlo loše ili se umori
  • Lighttt
    42
    Sve je na Mihi danas bez pravog tesko dobijamo
  • PlaviStadion
    0

Od kuda ti to da je Ivanušec doveden da igra vezu?
  • Mr Anderson
    22.8k
    Logično mi je da počinje Lisica uz Tabinasa kad je njima ta lijeva strana s Hrgovićem i Šotičekom najopasnija. Lisica je sigurno obrambeno odgovorniji od obojice Španjolaca. Za očekivati je da će barem jedan ući u drugom poluvremenu.
  • Crni86
    25.2k
    Netko je pisao vec da bi nama najvise pasalo kada bi otvarali sa 3 iza gdje bi se bek dizao visoko a onda lijevo krilo ulazilo u sredinu

Meni ovo lici na upravo to. Tabinas sa stoperima ostaje iza. Mpv se dize visoko i sa lisicom na drugoj strani drzi sirinu, ivanusec ulazi u sredinu. Ne znam tko je izvrtio par opcija kako bi to postigli… ali ova postava mi jako vuce na tu ideju koju sam procitao na forumu za vrijeme pauze

Edit. Naso sam. Evo linka na Omakeovu analizu od prije koji tjedan gdje je pisao o nasoj ofanzivnoj taktici https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/969593
  • Rile
    209
    Društvo iz Kutine, pls preporuku u kojoj birtiji pogledat derbi?
  • Keyser Soze
    21.3k
    Lisica je sigurno obrambeno odgovorniji — Mr Anderson

Pogledati reakcije Lisice protiv Vikinga u ZG, mislim da je ta priča o njegovoj defanzivi aktualna samo zato što puno trči.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Kako je vrijeme dolje? Jel travnjak pod vodom ili izgleda jos ok?
  • ReidWebb
    29
    Lagano kišica počinje sad.
  • Crni86
    25.2k
    samo zato što puno trči. — Keyser Soze

Bome ni ovo nije bas vise istina. Lik se setka po terenu. Daleko je to od onog pozrtvovnog Lisice kad je doso.
  • Mr Anderson
    22.8k
    Da, puno trči u oba smjera, ne budemo sad na osnovi jedne utakmice donosili zaključke. Prema naprijed nije nešto koristan zadnje vrijeme, ali siguran sam da bude dobio defanzivne upute za početak utakmice. Lako ga se kasnije zamijeni u toku utakmice. Imamo puno opcija na krilima.
  • Xpert1992
    1.3k
    Bojim se da cemo prepustit kontrolu njima. Nadam se da grijesim i da cemo mi bit ti koji vodimo igru.
  • VK87
    54
    Od kuda ti to da je Ivanušec doveden da igra vezu?
    7mReplyShareFlag0
    — PlaviStadion

Luka Ivanušec vratio se u Dinamo nakon trogodišnje epizode u Feyenoordu i odmah se nametnuo kao rješenje. Zabio je dva gola protiv Bedema u Ivankovu u Kupu, a Kovačević o njemu nije krio oduševljenje: “Bit će nam dobar on, to je osmica kakva nam treba.”
    I Boban je na druženju s novinarima rekao da ga vide kao 8. Ali ako pratiš nogomet malo duže znaš da je Ivanušec po vokaciji veznjak,a ne krilo. Samo silom prilika se često koristio na krilu.
  • CrniGavran00
    52
    Nadam se da će Lisica danas napokon nešto više pokazat
  • Xpert1992
    1.3k

Ma dobro, to sa osmicama kod nas je vec zafrkancija. Svi su osmice. :grin:

To ne bi vise uzimao za ozbiljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.