• blue heart 72
    3.8k
    Sretno ekipi i masakrirajte partizane usred Titograda
  • Logistika
    1.6k
    Sretan put Blubaći !
  • Krizy
    77.1k
    Zanimljivo je da Hajduk dva gola protiv Dinama na Poljudu nije zabio od 2017. godine odnosno u posljednjih 18 međusobnih ogleda.

Dinamo je u posljednja tri susreta na Poljudu slavio s hendikepom, uz gol-razliku 8:2 (1:3, 0:2, 1:3).

AJMOOOOO
  • Archangel
    472
    Znaci ako im zabijemo 1 gol sigurni smo od poraza :D
  • kariola86
    343
    Sretan put svima! J*bat cemo im m*jku!!!
  • Thor
    4.6k
    Ajmoooo gazi gamad! :strong: Sretan put svima i povratak u beli Zagreb grad sretni i nasmijani! :love:
  • NikiDZGbbb
    18
    Ajmooo plavi, za kapitana ovo odradit.

Dobitna kombinacija:
    Kota
    Vale Domi Mckenna MPV
    Stoyke Rujo Ivanusec
    Almena DDB Hoxha

Gazi gubu!!
  • CalxibEro86
    30
    Sretan put svim blubačima!
  • Dinamo iznad svih
    759
    daj ajde prestanite s tim retardiranim nazivima
  • prefontaine
    11.7k

Na klupi Fila Taba Gale Rada Godi Lija Krava Kača Zeko Orša Rodri Preva Mudri?

A iz lože prate Zeko Maneni Hrva Šuši Omaza Hrži Sale Globi Poja Kova Nauk Mlina i ako se pojavi Bobi.

Majko mila i draga...
  • Hnlovac
    8.3k
    najbolji naziv ikad :starstruck: :starstruck:
  • FazeN
    9.6k
    Ajmooo plavi, za kapitana ovo odradit.

Dobitna kombinacija:
    Kota
    Vale Domi Mckenna MPV
    Stoyke Rujo Ivanusec
    Almena DDB Hoxha
    — NikiDZGbbb

I ja bi potpisao ovo.
    Ali ako bi morao čitati Kovačevića danas, očekujem Tabinasa na desnom beku radi Sotičeka, Stojkovića na klupi a upada Kačavenda agresija nam treba u sredini, krila Lisica i Almena.
    Nikakav info, samo ono što očekujem, kao i 3 boda!

Ajmooooooooo!
  • SanctaSanctorum
    636
    Kaj se tiče sastava imam dvije želje, a to su da Lisica i Valinčić ostanu na klupi. Od tekme očekujem našu dominaciju na takvoj razini da ovi jedva centar prelaze. Naravno ne kroz cijelu tekmu, al dobar dio. Mislim da već par godina nije bila tolika razlika u igračkoj kvaliteti kao ove godine. Dominaciju na tribinama smo imali oduvijek, smatram da će ovaj put to biti još dominantnije jer ovi nisu ni rasprodali stadion, a i kiša im je stran pojam. Mi smo tu doma kaj se vremena tiče. Prognoziram glatkih 0 2 il 0 3. Neočekivano se osjećam baš dobro pred derbi i nemam nikakvih dvojbi da ćemo lagano dobiti ovo. Jedino ak se teren natopi vidim potencijalni problem, vidit ćemo stanje u 3. Sretan put svima koji idu, čuvajte se i pogurajte dečke do pobjede u derbiju.
  • hb1
    1k
    Piše Dragi da je Tabinas u prvoj.
  • Mozart4
    333
    Nadam se da je Miha uspio podignuti formu u ova 3 tjedna jer ovo što je do sada igrao je bilo dosta skromno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.