• mlkaskic
    514
    Za ovakve analize kopirane iz ChatGPT-a treba uvesti dislike button.
  • über alles
    3.2k
    Ljudi su fakat zakinuti
  • prefontaine
    11.6k

Ovo ti je rezultat situacije gdje je umjetna inteligencija preuzela kontrolu nad prirodnom neinteligencijom.
  • Sajla
    25k
    ali argument da bi to bio potez u stilu Modrića koji je napravio romantičnu gestu i vratio se tamo gdje je započeo karijeru?! :rofl:
  • rokikaciga
    18.9k
    Ja bih davao ban za to.
  • BiP1MD
    255
    Ovo smrdi na odlazak tj. povratak u Inter Milan
    Tek su mu 32. godine, sanse da ga mi dovedemo su ravne nuli
    — Denle

Obzirom da ovdje svak svakoga osobno baš i ne pozna najbolje, pa tako ni stavove, cinizam, ozbiljnost ili neozbiljnost kod upisa (bilo da se radi o starijim ili novijim komentarima),
    A kako ne bih ispao glupan koji je ful ozbiljno upitao Grok da odgovori da li Kovačić dolazi u Dinamo (kako je protumačen plačljivi smajlić na boldani spomen povratka u Inter) i općenito "mokrog sna" povratka Kove u Dinamo na ljeto,
    Suzdržat ću se od onakvih neozbiljnih i sličnih upisa u ovakvim temama.
    Isprika zbog podizanja tlaka.
  • Sajla
    25k
    S jedne strane je glupo razmišljati o tome jer čovjek ima 32 godine i može još zaraditi jako ozbiljne novce vani, ali mi si ovdje smijemo dozvoliti da razmišljamo navijački, više srcem nego mozgom i da tražimo smisao tamo gdje ga nema ili razloge koji to nisu. Npr. da će Mateov sin sljedeće jeseni imati 7 godina i mogao bi u prvi razred krenuti u Zagrebu umjesto u Milanu, Londonu ili Arabiji.
    Apsolutno bi me iznenadilo i ne mislim da je realno da se Kovačić vrati sljedećeg ljeta, ali to ne znači da to ne mogu priželjkivati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.