• Makedonion
    462
    hm, mozda se varam, ali i Kimmich i Pavlovic su dva pivota, dok je u PSG to samo Vitinha. Bayern zbog toga tokom utakmice mjenja formaciju u 244.

Mozda cak i nema prevelike razlike u formacijama, ali radije bi da dodje netko ko ima jasnu ideju i iskustvo sa 433, nego da se dodje netko uciti i A/B testirati.

O Zubeldiji ne znam puno, isao sam ga malo istraziti nakon kaj sam procitao tvoj komentar jer si dobar izvor informacija.
  • Omake
    21.7k
    mislim da je jako mala razlika u tim formacijama, nekada i ne postoji jer u dosta slučajeva igrači rade iste stvari na istim prostorima, a nominalno je ovdje 433, a tamo 4231.
  • BiP1MD
    179
    Manje više se svodi na isto ovisno o karakteristikama igrača na terenu.

Da su na krilima Hoxha i Bakrar pisati će da se igra 4-3-3 a da su Ivanušec i Almena više će biti kao 4-5-1 bez obzira šta će i dalje pisati 4-3-3.
    Sustav je u suštini isti.
  • Crni86
    25k
    ja vjerujem da je i Bobanova verzija da mi tako nekako izgledamo.
  • Makedonion
    462
    ima razlika, ali to najvise ovisi o treneru. Npr, 4231 koristi vise overlapa od 433, jer je sa 2 zadnja vezna lakse pokriti rupu u obrani. 433 igra bez klasicne desetke za razliku od 4231, ali koristi krila i osmicu da sire prostor. Kovacevicev prirodni sustav je 4231, i tocno se nekad vidi da forsira overlap na krilima, ali vecinom to radi jer su nam krila najslabiji dio prvih 11 a najbitnija su, tako da si tu nemre pomoci. Ima jos sigurno par stvari koje bih mogao navesti, ali ne treba jer pricamo o sitnicama. Ne znam jel Dinamo ikad imao klasicnog 433 trenera.

PS - Imam osjecaj da skrecem s teme. Ne zelim da mi Vjeko salje upozorenja. Al posto si ti dobar sa podacima, jel imas nekog 433 trenera za kojeg mislis da bi bio dobar?
  • NVKOD
    14.1k
    Adriano Jagušić!

Sjeo bih nam kao budali šamar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.