• ksapi
    9.1k
    Zbog ovakvih kao olmic izgubim volju da uopce citam Zonu, a kamoli da se sjetim objavit parove. Ako nisi naporan u inboxu, onda si naporan tu na temi, ne citas prijasnje postove.. stvarno nemam komentara vise
  • Dani Olmić
    2.4k
    nisam namjerno, sori ako sam nekog uvrijedio :fear:
  • Praskaton
    6.3k
    Zagreb odigram na listicu možda dva puta godišnje.I redovito je kiks.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Zato sam i pitao jos jednom jel ta dva para (zagreb i vardar) bas i nisam vidio kao neke realne opcije..
  • prefontaine
    11.6k

Pa čovjek je i stavio, doslovno, Zagreb-Aalborg 1 po 4+ koefu za manje
    Vardar-Wisla 1 po 2.70+ koefu za manje

Ili u prijevodu, ako nađeš Zagreb jedinicu gdje je koeficijent 4.00 ili veći, isplati se probati na neki manji iznos.

Isto tako, ako nađeš Vardar jedinicu gdje je koeficijent 2.70 ili veći, isplati se probati na neki manji iznos.
  • Dani Olmić
    2.4k
    kontam ja sta to znaci haha, ali hvala na objasnjenju :smile:
  • ksapi
    9.1k

A ti se kuzis u kladenje i pratis rukomet pa je tvoje osobno misljenje bitno? Ili mislis da sam se zabunio kad sam pisao post za parove?
  • Str1nger Bell
    4.2k

Olmic je igro Gidsela manje pa je ljut.
  • Dani Olmić
    2.4k

Sta znaci kuzim, ponekad ispratim, ali mislim da se dovoljno dobro razumijem u to da mogu reći kako ova dva tima vjerojatno neće pobijediti, sto se na kraju i pokazalo tocnim, kome pravo kome ne :) A u ostalom je moja stvar ako kazem da sumnjam da ce ta dva picka proc - niti sam kog ubio niti nista … svako ima pravo na svoje mišljenje, za to sluzi forum :)

Samo sa ta dva para se jucer mogla udvostruciti lova :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.