• modri-kibic
    2.4k
    Pajač sudi derbij
  • Klenx
    12.2k
    Kotarski - Valinčić, Dominguez, McKenna, Perez Vinlöf - Ivanušec, Kravcov, Kačavenda (Zajc) - Lisica, Beljo, Almena. — NVKOD

Ovakav sastav na Poljudu može samo izvesti lud čovjek.
    Opet spojiti Lisicu i Valinčića desno, a Vinlofa koji se visoko diže gore ograničiti u dolascima naprijed sa Almenom kojem je to totalno kriva pozicija jer je u izbačajima na desnu nogu beskoristan.

Stvarno se nadam da Ničota lupa.
  • rakurs
    3.4k
    Plus na to sve grozna suradnja Valinčića i Domingueza. Nakon onog horora u Osijeku koji je bio samo vrhunac, stvarno bi bilo jako glupo ponovno obojicu staviti. Jbg, da, moraju igrat i jedan i drugi da bi se jednog dana prodali, ali ako oni startaju zajedno imat ćemo velikih problema.
  • 1986južnjak
    42
    Nista me u vezi sastava ne bi iznenadilo vise. Neka i on jednom pogodi
  • mosad
    3.2k
    S obzirom na to da naša trenerčina nema muda staviti Mikića (+ od mene ako nas iznenadi), nadam se da će se u tom slučaju odlučiti za Galešića na toj poziciji
  • Ivan0302
    2.2k
    Pajač sudi
  • FazeN
    9.6k
    S obzirom na to da naša trenerčina nema muda staviti Mikića (+ od mene ako nas iznenadi) — mosad

Vraćeni su naši mladi igrači u B ekipu, igraju sa Segestom u Nedjelju.
  • lucky luciano
    401
    Mislim da nikad nismo dobili Hajduk kad je sudio Pajač.
  • NORTE
    27.9k
    Mislim da nikad nismo dobili Hajduk kad je sudio Pajač. — lucky luciano

Zato je i postavljen on.
  • Omake
    21.8k
    Tri neriješena i četiri poraza.
  • lucky luciano
    401
    Pravit ćemo mi Kolarića od blata :sweat:
  • Sajla
    24.9k
    Utakmice Dinama i Hajduka koje je do sada vodio Igor Pajač:
    1. Hajduk – Dinamo 1:1 (5. svibnja 2021., HNL - odgođena utakmica 22. kola sezone 2020./21.)
    2. Hajduk – Dinamo 1:0 (20. travnja 2022., HNL - odgođena utakmica 9. kola sezone 2021./22.)
    3. Dinamo – Hajduk 0:0 (4:1 nakon jedanaesteraca) (9. srpnja 2022., Hrvatski superkup)
    4. Hajduk – Dinamo 1:1 (21. listopada 2022., HNL- 14. kolo sezone 2022./23.)
    5. Dinamo – Hajduk 1:2 (21. srpnja 2023., HNL – 1. kolo sezone 2023./24.)
    6. Hajduk – Dinamo 1:0 (1. listopada 2023., HNL - 10. kolo sezone 2023./24.)
    7. Dinamo – Hajduk 0:1 (13. rujna 2024., HNL – 6. kolo sezone 2024./25.)

Dinamo ima 0 pobjeda i samo 2 boda iz 6 ligaških utakmica, a jedino je superkup uzeo tek nakon jedanaesteraca. Derbiji pod Pajačem = 0,33 boda po utakmici za Dinamo koji u prosjeku zadnjih 5 sezona osvaja 2,18 bodova po utakmici u HNLu.

Hajduk je osvojio 14 bodova u tih 6 HNL utakmica, tj. 2,33 po utakmici. U zadnjih 5 sezona Hajduk je u svim utakmicama HNLa osvajao 1,9 bodova po utakmici, što znači da je u derbijima koje sudi Pajač više nego natprosječno uspješan.

Istovremeno, u javnosti se stvara slika da Igor Pajač sudi na štetu Hajduka, a u korist Dinama. Priču o nutricionistici koju je "napao" u tunelu Poljuda bolje da ne načinjemo.

George Orwell, 1984:
    Ako svi drugi prihvate laž koju je Partija nametnula — ako svi zapisi pričaju istu priču — onda laž prelazi u povijest i postaje istina.
    Partija vam je rekla da odbacite dokaze svojih očiju i ušiju. To je bila njihova posljednja, najvažnija zapovijed.
    Rat je mir. Sloboda je ropstvo. Neznanje je snaga.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.