• Dragon1Warrior123
    5.5k
    Sretan rođendan našem predsjedniku!
  • Brusa
    4.4k
    Sretan rođendan kapetane! Sretan rođendan predsjedniče! Sretan rođendan Zvone!
  • Dzoni
    8.4k
    Sretan rođendan predsjedniče
  • Droljo
    32.6k
    SR zvone!
  • prefontaine
    11.7k
    Svima nam je zahvalio, i šalje pozdrave forumskim zgubidanima!
  • serbus
    6.2k

Mislili ste diletantima :lol:
  • Thor
    4.6k
    Nisam zakasnio jos...
    Da ne ostane labavo s moje strane :lol: ...
    Sretan rodjendan g. Boban ako citate. :party:
    Pa ako citate, samo da Vas izvijestim, ja Vas ne mrzim. Dapace!
    Samo nekad mi (ne govorim za druge) ne sjednu neke Vase nespretne izjave, a neke odluke ili stavovi uopce pa reagiram.
    Malo tu na forumu (hvala Bogu i deckima koji su ga stvorili i odrzavaju da ga ima) izrazim svoje nezadoljstvo time, propitkujem i dobronamjerno kritiziram Vas rad ponekad u nadi da ako ipak citate :joke: mozda sagledate i tu neku kriticku, drugu stranu ali s ciljem da vidite da li ima mjesta za korekcijom.
    Ne tvrdim da sam time u pravu no mozda otvorim drukcije kriticko misljenje ili stav za pojedine situacije ili odluke za razmatranje.
    No, to je sve samo zato sto je to iz ljubavi i odanosti prema klubu.
    I meni kao i Vama a i svima ostalima stalo je da nas Dinamo bude bolji,jaci, neprobojan i neprikosnoven u svakom segmentu svog rada kao i da dobijete povratnu informaciju kako tko izvan kluba vidi,dozivljava neke Vase stavove, izjave ili odluke i da ne vlada jednoumlje. Ali bez obzira na to, i strana Za i strana Protiv jednako Vas podrzava iako ova druga ponekad kritizira neku Vasu pojedinu situaciju.
    Dakle g. Boban,najte kaj zameriti zbog toga pa i ako se ponovi jos koji puta.
    Nije to iz zbog zle krvi, vec zbog toga da nas Dinamo bude najbolji.
    Pluralizam misljenja ce nam svakako pomoci da budemo bolji. Jer covjek i pas sigurno vise "znaju" nego samo covjek. Pa ponekad treba i obratiti pozornost ako pes laje pa se zapitati, zakaj? Mozda je bez veze, a mozda je netko i uso u dvoriste.
    Naravno,ovo je figurativno i slikovito receno bez zlih primisli ili poveznica. Samo slikovno radi ilustracije.
    G. Boban zelim sve najbolje i neka ste nam zivi i zdravi. I zelim puno uspjeha u daljnjem radu i vodjenju naseg kluba.
    I samo da znate da ste mi dali najljepsi rodjendanski poklon za moj 18.rodjendan kada ste 13.5.skocili na onog milicajca! :love:

I za kraj...pa kako ste mogli pobogu reci za ovaj arhetektonski uradak da je remek-djelo arhitekture i dali tome glas na izboru, g.Boban!??? :lol:
    Naravno,salim se,zafrkavam.
    :victory: zivjeli.
  • Sajla
    25.1k
    Iz Kovinog intervjua za tportal:

Do vas su sigurno došle priče da vam Zvonimir Boban slaže momčad i ulazi u svlačionicu. Kako to komentirate?

Koliko ja znam, nikad nije bio u svlačionici. Navrati nekad na sastanak s nama, najčešće nam dolazi čestitati, a razloga za to je, hvala bogu, imao. Nekad treba i zagalamiti, što je po meni razumljivo. On je prvi čovjek kluba.

Zvone i ja razgovaramo o nogometu i igračima, nije li to normalno? Pa s kim ću, osim sa svojim stožerom, razgovarati o igračima ako ne s njim? A, složit ćete se, čovjek ipak dosta zna o nogometu i ogroman dio zasluga za prošlu sezonu pripada i njemu. Poštujemo jedan drugoga i on mi se nikad ne bi miješao u posao niti bih mu ja to dopustio.

Iskreno, bole me te priče. Nikad u karijeri nikome nisam dozvolio da mi govori tko će igrati niti bi, siguran sam, Zvone želio u klubu trenera koji si to dopušta. Ja se ne miješam u njegov posao, on se ne miješa u moj. A da razgovaramo – pa naravno da razgovaramo.
  • Droljo
    32.6k

Sad sam sigurniji da nam trener nema pojma. Ako je takva igra samo njegovo djelo bez mešanja..
  • mali M
    11k
    Nikad u karijeri nikome nisam dozvolio da mi govori tko će igrati niti bi, siguran sam, Zvone želio u klubu trenera koji si to dopušta. — Sajla

Zona cinici bi rekli: točno to bi poslušnik i rekao :rofl:
  • prefontaine
    11.7k
    on mi se nikad ne bi miješao u posao niti bih mu ja to dopustio

To, Mario, silo!

Trener u trenutku kad mu je Zvone predložio da protiv Hajduka zaigra Dani
    giphy.gif
  • Sajla
    25.1k
    zato je to ultimativna pozicija u kojoj je veliki mislilac uvijek u pravu. Kova bi se trebao svađati s Bobanom preko medija da takvima dokaže da nije poslušnik, a pitam se ne bi li i onda rekli da je to samo predstava za javnost. i zato kad si na poziciji kao što je trener dinama jednostavno ne smiješ čitati što se u medijima piše. nije Židak slučajno rekao "a kaj će narodu istina?"

e da.. a to onda otvara neka druga pitanja. ne znam više kaj bi mislio.
  • T90d
    3.3k
    Kako onda objasniti prošlu sezonu i guranje Varele? Ugovor, nečije upute, želje trenera da stvori svog Yamala?
  • veselko tenžera
    8.9k
    Poštovani predsjedniče, umjesto izigravanja arhitekta u fušu, radite ono sto Vam je u opisu posla da nam se više ne bi događalo da Kačavendi slome mogu, a protivnik dobije žuti i da se ni ne gleda očit prekršaj na istom igraču prije gola. Svaki derbi isto, suci nas više ili manje otvoreno tucaju u zdrav mozak. Očito da ni predsjednik niti itko iz kluba ne vide problem u tome.

O terenu neću, tu sam davno odustao od očekivanja bilo kakve promijene dok smo sve gori i gori iz tjedna u tjedan.
  • Kruno
    1.8k
    Ego predsjednika je toliko jak, da je spreman prvenstvo ugrozit, da slucajno ne smjeni prevaru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.