• masacusec
    8.3k
    Jbg ljudi, mozda smo svi krenuli od utopijske premise da je Zvonimir Boban savršena osoba, savršeni nogometni stručnjak, direktor pa i predsjednik. Pokazao je i dokazao da to nije. Bilo je tu pogrešaka, pa čak i apsurda koje i danas nemrem probaviti, no i dalje, u svih ovih 20 godina borbe, ne mogu pronaći adekvatniju osobu od njega. Uvjeren sam da postoji, no taj se jos nije medijski isprofilirao niti eksponirao.

Ovaj natječaj za idejno rješenje stadiona vrhunac je diletantizma i evidentno će imati za reperkusiju prolongiranje čitavog projekta izgradnje novog Maksimira kojeg čekamo jednakom mjerom kao što smo dočekali svrgavanje mafije u klubu....

No, ruku na srce, Dinamov je navijač postao cicija. Ukoliko, nismo jesenski prvaci s min. 5 bodova razlike, i ne igramo LP, treba mijenjati sve i svakoga.
    Očito još nismo dorasli statusu "velikog europskog" kluba, i daleko smo od toga, no preduvjet navedenome jest lišenje tereta nedemokracije, autokracije i organiziranog kriminala.

Strpimo se još!
  • Mr Anderson
    22.7k
    Mišu mali, nisi ti napisao što očekuješ od predsjednika nego se postavljaš kao netko tko će određivati predsjedniku što, kako, s kim i gdje će pričati i govoriti i kako će voditi klub. Pratim što pišeš mjesecima, stalno nešto sereš, pljuješ i pametuješ po svim temama. Što si umišljaš, tko si?
  • tp1997
    3.5k
    Pratim što pišeš mjesecima, stalno nešto sereš, pljuješ i pametuješ po svim temama. Što si umišljaš, tko si? — Mr Anderson

Jao si meni, pratiš me.

Dalje se na tebe ne obazirem, imaš razinu kulture prosječnog birtijaša, a izigravaš moderatora.
  • Dzoni
    8.3k

Dinamo ima solidan postotak od profita prodaje eventualne. Nije ovo samo klasik novinarsko komentiranje, postoje i interesi Dinama
  • jedan u nizu
    20.2k
    Sta je ljudima stvarno problem sta je rekao za Milan?

Ne možemo prihvatiti prosječnost. Ako ćemo svake godine pristajati na to da nam je maksimalna ambicija tek plasman u Ligu prvaka, onda ja očito nisam ništa razumio o tome što Milan predstavlja - kritičan je bio prvi čovjek zagrebačkog Dinama.

Dobro ljudi jel vi shvacate da je Milan jedan od povijesno najboljih i najtrojenijih europskih klubova? Cak sedam puta je osvajao ligu prvaka, i to ne kroz jedno razdoblje, nego i 60-ih, 80-ih, 90-ih i 00-ih.

I normalno da je podbacaj da klub takve velicine bude zadovoljan samo ulaskom u LP.

Hocete to prebaciti na dinamo?
    Nema problema.
    Mozda NAMA dinamo je najveci klub na svijetu, ali budimo realni, nama je sam ulazak u LP dosada uvijek bio plafon (KVG ne racunam jer je bio jako davno).
    Devet puta smo usli u ligu prvaka i svaki put smo ispali u skupini.
    Tako da tako gledajuci, nama je ulazak u ligu prvaka uspjeh, i nemjerljivo je sa jednim Milanom.

Naravno da svi ocekujemo, i zelimo taj iskorak i prolazak skupine, i jednog dana neko cetvrtfinale, ali necemo se svrstavati u isti kos sa jednim AC Milanom.
  • Thor
    4.5k
    Ja ne znam kaj tu nije i kome jasno!?
    Zvonimir Boban je predsjenik kluba GNK Dinamo.
    U intervjuu talijanima govori o AC Milan "Mi"!!!
    Nema "Mi" za AC Milan!
    Jedini "Mi" moze biti kada i jedino kafa govori o GNK Dinamo!!!!!
    I tocka!
    Dok je u dinamu!
    Kad nece biti moze za AC Milan govoriti "Mi" koliko hoce i kad hoce.
    I kakv got bio kome interes ili ne bio bilo koje vrste pa makar i za dinamo.
    Neprihvatljivo i nedobro komuniciranje i osobno ga ne shvacam dobro.
  • Praskaton
    6.3k

Promašio si poantu.Nije stvar toga što je rekao.
    Ja vjerujem da Zvone Boban radi sve što je moguće za dobrobit Dinama na svim poljima.
    Ali on mora shvatit da je predsjednik Dinama i da "zaboravi" Milan dok je tu.Daje samo povoda zlonamjernim komentarima.A s obzirom da je počeo s najblaže rečeno upitnim odlukama od prijelaznog roka preko podrške potkapacitiranom traneru sve do skandaloznog objašnjenja za stadion,ne treba puno da pljuvanje budu sve češće.

Znam da se on ne treba obazirat na to jer će zlonamjere kritike bit uvijek al nemojmo se lagat,mišljenje javnosti nije nebitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.