• NitkoBitan
    40k
    stadion je vrhunski. Ovo mi ga cini jos boljim. — Pacho

Ali kuis to je dodatni trosak (ukopavanje) a mi odgovorno trosimo javni novac. Gdje ce se ustedjet ako ne na stadionu :rofl:
  • badjibadara
    10.9k
    Maksimirska preblizu (ne znam zašto je kod svih tako blizu), ali lijepo bi se bilo voziti pored ovoga:

nl1AUu9.png
  • blue heart 72
    3.8k
    kaj tek reći na stari V. Calderon gdje je cesta prolazila ispod ili bolje rečeno kroz tribinu
  • Kumerle
    3.6k
    Jesmo li mijenjali travnjak kako je bilo najavljeno?
  • Thor
    4.5k
    nek nas pozovu daju lopate i tacke, ssmi bumo ga ukopali đaba!
    A kad ga ukopamo,ziher nebu puhalo. :wink:
    Jedino je opasno da se ne pretvori u bazen :lol: al jebi ga s necim moramo riskirati.
  • Masto
    2.6k
    primjetio sam na videu sa psima da čovjek kosi travnjak u pozadini koji jako lijepo i uredno izgleda, sad dal je novi ne znam al dobro izgleda
  • CISCO
    1.8k
    Mađarski studio. 16. mjesto

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-6-1.jpg

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-4-2.jpg

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-9-3.jpg

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-1-4.jpg

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-2-5.jpg

kozti-maksimir-stadion-koncepcio-7-6.jpg

kozti-maksimir-stadion-rajz-1-11.jpg

kozti-maksimir-stadion-rajz-6-13.jpg

kozti-maksimir-stadion-rajz-5-12.jpg
  • Logistika
    1.6k
    Jesu li talijani negdje u blizini sa video prezentacijama zna li se sta
  • CISCO
    1.8k
    Pogledao sam sada njihov web i dalje nema ništa novo objavljeno.
  • prefontaine
    11.6k

"Mogli smo imati našu Allianz Arenu, ali nismo htjeli. Nismo htjeli napraviti još jednu standardnu arenu za koju ne znate na kojem se stadionu nalazite jer svi izgledaju isto. Nismo htjeli da gledajući taj stadion ne znate je li Dinamov, Bayernov ili nečiji treći."

T.T., 24.9.2026.
  • Nolifer
    15.8k

Zanimljivo, taj dio bum si zapamtil i podrcrtal boldano u glavi, kad budu bili idući izbori, pa budem znao za kog neću glasati. Al meni je ova izjava baš teški cringe...

I to im je bio potpuno krivi korak, da "oni nisu htjeli", a izjavio je neko, ko se kuži u nogomet, ko marica u krivi k...
  • badjibadara
    10.9k
    "Na Maksimir nam neće doploviti nekakav golemi kruzer niti će ondje sletjeti nekakav svjetleći leteći brod. Dobit ćemo strukturu koja duboko oslikava urbanu kulturu ovoga grada. Istodobno poštuje povijest i tradiciju stadiona Maksimir te na neki način štiti i grli identitet i duh Dinama i dinamovaca.

Na to smo posebno ponosni. Mislim da ovaj rad stvarno možemo shvatiti kao futuristički Maksimir. Struka je već sve rekla, a ja mogu govoriti iz nogometne perspektive. Vidio sam mnogo stadiona u životu, na nekima sam igrao, a na ovom starom Maksimiru sam praktički živio i toliko ga volio.
    Ovo je iznimno silna i moćna struktura. Kada protivničke momčadi budu ulazile na taj stadion, osjećat će veliki respekt, rekao bih čak i strahopoštovanje. Kada zamislim izlazak na teren, okomitost i maksimalnu inklinaciju tribina, njihovu blizinu, energiju i posebnost, odnosno zasebnost jedne tribine, vidim sve ono što je činilo Maksimir Maksimirom. Mislim da će energija na tom stadionu biti nevjerojatna, teško ju je uopće opisati. I dobra za nas."
  • R13S61
    803

A prije si kao glasao za njega :wink:

Mislim da se malo previše hvatate za te izjave prvog dana... I Boban i Tomašević i Glavina su u tim prvim izjavama branili projket jer ih je "struka" uvjerila da je to najbolje... Poslije kada su vidjeli reakciju ljudi su promijenili priču i ok, osramotili se jesu, al glavno da nisu ostali tvrdoglavi branitelji projekta kao neki drugi...
    Posebno jer o investitorima ovisi budućnost i najbitnije je da oni više ne brane ovu strahotu
  • Danko
    3.6k

Zabočani su mu najbolje odgovorili na tu izjavu:

ea30e39b-8e4a-4349-bb65-11cf5d794d53.png
  • CISCO
    1.8k
    ARHITEKTURA NOVA DOOEL Veles.

14. mjesto.

4FCC78C7-8BE9-4DF7-B909-C38264DF5016.png

7A58A67B-3698-4AF5-8CB5-70D9A6374A57.png

E8316B38-2F57-415B-A7D7-60B56D778741.png

72A5E397-E5EE-482A-9A94-1E8614501A9D.png