• mali M
    10.9k
    bi li konkretna izmjena promijenila temeljni identitet i koncept pobjedničkog rješenja do te mjere da to više nije isti projekt — Denle

da odgovorim tvom četđipitiju! odgovor je doslovno DA! doslovno bi izmjenila totalno koncept i tada se stadion nebi više razlikovao od na desetke sličnih pristiglih. Ako spoje tribine, vjerojatno i krov s time, onda više nema smisla ni da onako vire one betonske ploče, onda se više ne daje omaž Turini gledajući u labudov ples ljubavi na Prvom jezeru dok ti sjeverac sa Sljemena gricka obrašćiće!

Ne razumijem Denle što ti smeta kod @CISCO -vih komentara. pa doslovno ti argumentirano i smisleno odgovara. Kaj je najgore svi se slažemo oko tih stvari, a svadimo oko semantike.
  • nin0belan
    85

Isto s nestrpljenjem iščekujem.

Sumnjam da će natječaj do tada biti "srušen".
  • građanin
    253
    A prema onome što znamo, pobjednička tvrtka VG13 iz Milana svejedno sljedeći tjedan stiže u Zagreb kako bi koncizno i naširoko predstavila pobjednički koncept, uz brojne video-vizualizacije, presjek cijelog projekta, statičku i financijsku održivost, sklonost redefiniranju koncepta koji navodno već postoji i koji bi, kako čujemo, trebao dati bitno drugačiju sliku i time umiriti ovu stadionsku ne baš savršenu oluju. — Robi T

ovo ne smijemo dopustit, svim silama odbit svaki pokušaj da ovu kartonsku kutiju uobliče u neku funkcionalnu cjelinu i kompenzirat s našim početnim zahtjevima.

Te sve pokušaje krpanja treba u startu momentalno odjebat.
  • Dendle71
    616
    ovo ne smijemo dopustit — građanin

Evo ja sam na putu za Breganu. Nece oni u HR. Neka netko ode na Pasjak a i zracnu luku treba isto drzati pod kontrolom. Ali mozda sam krivo shvatio. Kome je ovaj poziv upucen?
  • nin0belan
    85

Locirati, identificirati, uhititi, transferirati
  • Herca
    94
    Mislim da možemo zaključit da će o novom stadionu sve biti jasno do najkasnije polovice studenog a do toga mi navijači ne možemo ništa utjecat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet