• Mr Anderson
    22.7k
    Razlika je samo u pristupu i koncepciji igre. Bili smo agresivni, borbeni i požrtvovani, igrali u niskom bloku, drugo poluvrijeme do 1:1 praktički bunker. Postavili smo se kak se inače postave reprezenatacije koje su ispod 50. mjesta na ljestvici protiv onih najjačih. Dugoročno ne vidim tu neku sreću, al dobro, vjerojatno je primarni cilj bio izbjeći još jedno šamaranje. Na kraju uz malo sreće smo mogli uzeti i tri boda. Zicer za 2:0, pa poslije zicer za 2:1 i onda odmah isključenje. Mislim da je Bilić zakasnio s izmjenama, osjetno smo bili pali, morao je mijenjati prije izjednačenja.
  • KtcGoat
    8k
    Ovako to izgleda trenutno za nas:
    With-projected-to-take-5-of-8-spots-A-B-playoffs-currently-look-like-the-heic.jpg
    CONFIRMED-Spain-England-secure-Pot-1-in-EURO-qualifiers-Switzerland-heic.jpg
  • austrijanac
    14.2k

Svi susjedi - i Sj. Irska.
  • Archangel
    459
    Realno ako bi izgubili u dvije utakmice playoff protiv bilokoga od tih 4 bi bila veća sramota nego ovaj poraz od Engleza.
    Ako bi bila jedna utakmica onda poraz protiv BIH (ili remi +plus poraz u penalima) nebi bio tolika sramota ali ako su dvije utakmice to se jednostavno ne smije dogoditi
  • prefontaine
    11.6k
    Ako bi bila jedna utakmica onda poraz protiv BIH (ili remi +plus poraz u penalima) nebi bio tolika sramota — Archangel

Šališ se, je li tako?
  • Archangel
    459
    Pa bilo bi ružno ali nebi bilo u rangu poraza 7:0 od engleza.
    A BIH je trenutno dovoljno dobar da nas može iznenaditi u 1 utakmici
  • BiP1MD
    253

Radije bi da od Engleza izgube 3 puta zaredom po 5:0 nego da izgube od BiH koja je na SP-u završila pukom srećom crvenog kartona glupog talijana i raspucavanjem penala nakon bunkera protiv Velšana.
    A na SP-u bili konkurentni jedino Kataru.
    To je treći rang europskog nogometa s Rumunjima, Slovacima, Slovencima i Albancima.

Da Dinamo izgubi od njihove reprezentacije bi me bilo sramota.
  • Dudu 9
    1.1k
    Kad je playoff?
  • KtcGoat
    8k
    Mislim da je bih poprilicno limitirana reprezentacija koju mediji i euforija nastala plasmanom na sp nastoje predstaviti boljem nego sto je, ima tu par zanimljivih mladih igraca, ali nista vise od toga. Sto ne znaci da ih treba podcijeniti ako dode do tog scenarija u playoff-u
  • ElDorado
    15.7k
    Jučer me Bilić baš razočarao svojim populizmom na tragu Dalića. U trenutku kad se tekma lomi on u igru, umjesto igrača koji može zatvoriti 16 m i iznjeti loptu, uvodi Pašalića. Dakle ne igrača koji mu u tom trenutku treba nego nekog zbog publike i neke nelogične hijerarhije.
  • Archangel
    459
    Mislim da je uveo Pašalića jer je agresivan i dobar defenzivno.
  • ElDorado
    15.7k
    zajebajes se? Lik je kriv za drugi gol.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Da je pravde usao bi Misic jer ga je zato i zvao, ali skuzio je Bilic da bez senatora i populizma nece nigdi.
  • ZG plavi 01
    694
    sjetimo se kad je ekipa pricala da BiH moze uzet prvo mjesto, da je to ekipa razine Svicarske...na kraju oni ispali od Amera s igracem vise, Svicarci drzali Argentine u saci do glupog crvenog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.