• javolimtebejako
    6.4k
    Ovaj Ronaldo je samo pokazao o kakvom je egocentriku rijec — ZG plavi 01

kakav je to bolesnik, lik je sastavio dokument izborniku sta da kaze na pressici o njemu, medu ostalom da je pogrijesio sto je poslao igraca razine Pelea i Maradone na zagrijavanje i onda ga nije uveo u igru. ovo stvarno nemos izmislit hahahah
  • NORTE
    27.9k
    Pogledao sam malo kaj je to taj famozni Arapski zaljevski kup.

Natjecanje od osam država u dvije skupine iz koji prve dvije direktno ulaze u polufinale kupa.
    Natjecanje koje su UAE već dva puta osvojili.
    Natjecanje u kojem odavno sudjeluje Jemen koji nije dio zaljeva.

To nekakvo medijsko i kvazidesničarsko glorificiranje Dalića zbog finala Arapskog zaljevskog kupa je zaista smiješno, no dogodilo se istovremeno kad i sramotan poraz od Engleske pa je buknulo.

UAE su ultra bogata nacija prepuna naturaliziranih Brazilaca i stranaca u repki.

S tim Brazilcima u repki pobijediti Jemen, Oman i Bahrein dovoljno je za ulazak u nekakvo reginalno finale arapskog poluotoka.

Dalić je superuspješan izbornik Hrvatske s kojom je osvojio 3 velike medalje i sve pet, a sada samo bere vrhnje s malom bogatom nacijom za koju igra desetak "Sammira" pa ima ogromnu prednost pred ostalom arapskom i azijskom konkurencijom.
  • Krizy
    77k

TM vrijednost u milijunima eura:
    29.75 - UAE
    21.43 - Saudijska Arabija (poraz)
    19.90 - Katar (neriješeno)
    16.60 - Irak
    6.98 - Oman (pobjeda)
    6.08 - Bahrein (pobjeda)
    4.73 - Kuvajt
    1.98 - Jemen (pobjeda)

Dobio je tri od četiri najjeftinije momčadi, a protiv dvije koje su najveće po vrijednosti nakon UAE nije uspio pobijediti.

Slaviti finale ovoga je kao slaviti drugo mjesto Hrvatske na turniru momčadi bivše Jugoslavije.
  • ZG plavi 01
    693
    vau, zbilja mi je nevjerojatno da su kvalitetniji od Saudijaca koji redovito igraju svjetsko
  • Zagabriia
    0
    Sve je to u redu, ali ne znam kakvu životnu situaciju moraš imati da bi tražio neku manu jednom Daliću.

Sad će vjerojatno uslijediti odgovor: „To je za one koji ga dižu u nebesa.“

Ali tko ga to diže u nebesa? Ja to stvarno ne mogu upratiti.

Tih nekoliko članaka privuče pažnju, ali ih se vrlo lako može preskočiti. Zato mi ta količina toksičnosti prema Daliću uopće nije jasna.
  • ZG plavi 01
    693
    gle stari, ja ne volim Dalica, ali on kao njihov izbornik ne moze pricati drukcije, mora pricat te stvari jer ce popit otkaz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.