• Kumerle
    2.9k
    Potaknut rasporavom posljednjih dana došao sam na ideju o kojoj me zanima vaše mišljenje i ima li uopće smisla.
    ​Svi znamo kako funkcionira priča "Plavi prijatelj" u Futsal Dinamu i koliko to znači klubu. Jasno je da je čisti biznis imati sponzore koji možda nisu oličenje morala i da prva momčad treba ozbiljne novce za Ligu prvaka, ali nekako ostavlja gorak okus kod većine u raspravi kada je to nešto što je zabranjeno mlađima od 18 godina pa mi je pala na pamet ideja o tome da se pokrene inicijativa slična Plavom prijatelju (bilo kroz neku udrugu, preko poduzetnika između nas nekog ili širu akciju), ali usmjerena isključivo na školu nogometa i mladež GNK Dinama.

​Ideja je da postanemo diskretni sponzor na dresovima klinaca, da se uleti s financijskom podrškom za omladinsku školu, a što bi bio uteg budućim sponzorima oko cifre te da djeca u najosjetljivijim godinama ne moraju na prsima nositi reklame za kockanje nego neku zdravu navijačku priču kojoj će se možda pridružiti i vidjeti da ne treba sve što se reklamira automatski biti prihvaćeno i podržano. Pokazali bismo tako i podršku klubu te pomoć sustavu koji stvara naše klince.

Meni ovo zvuči kao sjajan način da se pokaže kako navijači i domaći sponzori mogu imati utjecaj, makar krenuli od baze, od klinaca. Što mislite je li klub uopće otvoren za ovakve navijačke sponzorske pakete u nižim kategorijama i ima li među nama uopće kritične mase (i poduzetnika) koji bi ovo financijski podržali?

​Pucajte, konstruktivne kritike su dobrodošle, kao i prijedlozi kako ovo ostvariti te ima li tko kontakt odgovorne osobe u klubu za ovakve stvari.
    1. Podržavate li inicijativu? (21 votes)
        Da
        90%
        Ne
        10%
    2. Koliko ste spremni izdvojiti novca? (21 votes)
        Oko 20 eura
        52%
        Oko 50 eura
        10%
        Oko 100 eura
        29%
        Više od 100 eura
        10%
  • Sajla
    21.2k
    djeca u najosjetljivijim godinama ne moraju na prsima nositi reklame za kockanjeKumerle

Ove sezone su igrali s reklamom Ban Toursa, ne sjećam se da su ikad imali takvu reklamu niti da je to uopće dozvoljeno. Ni dječji dres u shopu nema takvu reklamu.

ee56690e-453f-4cb5-91a7-6f14678f246f-m.jpg
  • Kumerle
    2.9k

Nisam dobro napomenuo, pisao sam u drugoj temi. Koliko znam nemaju sada, ali u budućnosti tko zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.