• mali M
    10.9k
    bi li konkretna izmjena promijenila temeljni identitet i koncept pobjedničkog rješenja do te mjere da to više nije isti projekt — Denle

da odgovorim tvom četđipitiju! odgovor je doslovno DA! doslovno bi izmjenila totalno koncept i tada se stadion nebi više razlikovao od na desetke sličnih pristiglih. Ako spoje tribine, vjerojatno i krov s time, onda više nema smisla ni da onako vire one betonske ploče, onda se više ne daje omaž Turini gledajući u labudov ples ljubavi na Prvom jezeru dok ti sjeverac sa Sljemena gricka obrašćiće!

Ne razumijem Denle što ti smeta kod @CISCO -vih komentara. pa doslovno ti argumentirano i smisleno odgovara. Kaj je najgore svi se slažemo oko tih stvari, a svadimo oko semantike.
  • nin0belan
    86

Isto s nestrpljenjem iščekujem.

Sumnjam da će natječaj do tada biti "srušen".
  • građanin
    255
    A prema onome što znamo, pobjednička tvrtka VG13 iz Milana svejedno sljedeći tjedan stiže u Zagreb kako bi koncizno i naširoko predstavila pobjednički koncept, uz brojne video-vizualizacije, presjek cijelog projekta, statičku i financijsku održivost, sklonost redefiniranju koncepta koji navodno već postoji i koji bi, kako čujemo, trebao dati bitno drugačiju sliku i time umiriti ovu stadionsku ne baš savršenu oluju. — Robi T

ovo ne smijemo dopustit, svim silama odbit svaki pokušaj da ovu kartonsku kutiju uobliče u neku funkcionalnu cjelinu i kompenzirat s našim početnim zahtjevima.

Te sve pokušaje krpanja treba u startu momentalno odjebat.
  • Dendle71
    617
    ovo ne smijemo dopustit — građanin

Evo ja sam na putu za Breganu. Nece oni u HR. Neka netko ode na Pasjak a i zracnu luku treba isto drzati pod kontrolom. Ali mozda sam krivo shvatio. Kome je ovaj poziv upucen?
  • nin0belan
    86

Locirati, identificirati, uhititi, transferirati
  • Herca
    94
    Mislim da možemo zaključit da će o novom stadionu sve biti jasno do najkasnije polovice studenog a do toga mi navijači ne možemo ništa utjecat
  • Logistika
    1.6k
    Sjebe mi sad jedan komentar i misljenje o 3LHD projektu ahhahahahahaha...kaze lik "ovakav stadion da bi izgledao dobro,mora biti masivan,ovako izgleda kao igracka" i zbilja sto vise gledam izgleda mi kao prva etaza nekog veceg stadiona ahhahahahaha...i ja sam za k. uopce ne trebam imati misljenje ni komm ista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet