• Thor
    4.5k
    ne znas sto pricas. A pogotovo ne vezano uz Antolica i Barica (kako ga zoves) i moju proslost vezano uz ove a i u vezi promjena u klubu. Tako da nemas pravo me niti ti niti niko drugi prozivati na ovaj nacin s pokusajem etiketiranja.
    Moja kritika se odnosi na nastup predsjednika mog kluba kad govori o AC Milanu. I kritizirat cu svaki puta. Pa upravo kao i na temu stadion i njegov istup na tu temu

I moze biti bolikurcina o temi.
    Pa ok. Bolikurcina ova tema,pa ona,pa ovdje pa ondje.
    Bice bolikurcina ocito sve vise.
  • rokikaciga
    18.8k
    Kakav smor je citanje foruma zadnja dva tjedna..
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ne razumijem šta dramiš jbt? Pa nakon Dinama i Hrvatske, Milan je njegov dom, naravno da govori "Mi" kada priča njima, priča u Italiji o svom klubu tamo, to je isto njegov dom, nije najveća ljubav, ali je vrlo blizu vrhu. Ne vidim problem.
  • Thor
    4.5k
    Reci zeni,curi ili ljubavnici kaj dramis...kad pricas o svojoj bivsoj curi s kojom si dugo bio u plodnoj i sretnoj vezi, zivio kod nje ...na nacin da o njoj pricas...da ne mozes prihvatiti njezinu prosjecnost i nedostatak ambicije da bude bolja i da jednostavno ne razumijes u sto se pretvorila i da bi trebala biti bolja.
    Pa kad te sadasnja pita zasto tebe zanima kaj ti bivsa radi i kako radi i zivi,a ti joj odgovori da je to bio tvoj dom s njom prije i tvoja ne bas najvaznija ljubav ali blizu vrhu i da je normalno da pricas "Mi"
    Pa javi kako je dalje proslo. :joke:
  • mali M
    10.9k
    Tako da nemas pravo me niti ti niti niko drugi prozivati na ovaj nacin s pokusajem etiketiranja. — Thor

Joj daj ne glumi žrtvu tko te etiketira.. jedini to ti radiš sa etiketiranjem Bobana da izdajama, sramotama i sličnim cmizdranjima.
    Rekel sam ti da ćeš imati priliku glasat za kog ćeš htjeti na izborima a ti odma kreneš sa novim žalopojkama "jel znaš ti ko sam ja i kaj sam radio..."
    Ajde više smorio si sve redom sa Bobanom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.