• Droljo
    32.4k
    Nerazumijem kaj čekate prek 40 godina — Zvonkec

Krov
  • masacusec
    8.3k
    Ajde izvrtite film i pitajte se kak je izgledala demokracija na Dinamov način prije 10-15 godina, a kak izgleda danas...
    Plebiscit je ključan faktor!
  • Thor
    4.5k
    "- Ne možemo prihvatiti prosječnost. Ako ćemo svake godine pristajati na to da nam je maksimalna ambicija tek plasman u Ligu prvaka, onda ja očito nisam ništa razumio o tome što Milan predstavlja - kritičan je bio prvi čovjek zagrebačkog Dinama.

Osvrnuo se i na rad trenera Rubéna Amorima i šanse Rossonera u Europi..."

Ako je tocan ovaj citat koji je izaso u Jutarnjem i kojeg je predsjednik Boban iznio vezano uz Milan, uz svo postovanje g.predsjedniku i njegovom ranijem angazmanu u Milanu, meni osobno ovo zvuci i izgleda neprilicno za predsjednika GNK Dinamo!
    Znam da ce sada biti drvlje i kamenje po meni ali bas me briga.
    Izrazavam svoje vidjenje i osjecaje koji su mi nastupili kad sam ovo procitao.

G. Boban je predsjednik GNK Dinamo a (ponavljam ako je istinit taj i takav citat) govori i izrazava se u jednini kao da je i dalje dio kluba Milana.
    Moze g. Boban imati svoje osobne preferencije i emociju prema nekom drugom klubu gdje je igrao i bio u strukturi,medjutim da g. Boban na ovakav nacin govori o drugom klubu kao da je i dalje involviran tamo. Meni osobno je to neprihvatljivo i degradirajuce za sve dinamovce jer je predsjednik naseg kluba.

Nije mi sjelo ni najmanje! Dapace citajuci to osjecao sam se posran. Boli me briga za Milan i za njegove odnose tamo i kako isti i gdje igraju.
    Ako si predsjenik GNK Dinama, po meni nema drugog kluba na svijetu za kojeg mozes ista komentirati i za kojeg mozes pogotovo iznositi nesto kao da si i dalje involviran pa kako got.

Ajde jos to komentiranje na Sky-u, ali i to mi je isto bas bedasto.
    Ne donosim nikave zakljucke,samo govorim kako sam ovaj intervju dozivio kao navijac i clan dinama.
    Nedobro.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    A kod nas prihvaća prosječnosti i to već duže vrijeme . Godinu nu i pol se ništa ne mjenja osim što se novi igrači zavrte ,pa ih opet ne koristiš. Jer ti trener ne zna ni prezimena igrača a kamoli ideju za kako unaprijediti igru . To te ne nervira ,ali te nervira prosječnosti Milana . Interesuje me da li Milanove tekme smije gledati ,zbog nervoze naravno
  • Plava 9ka
    148

Ja bi volio da ovako nešto izjavi samo da zamijeni Milan s Dinamom (i da se drži toga).

Jer mi smo sad točno to u Europi, prosjek.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Dobro sad, ipak su malo drugačija očekivanja od jednog Milana i Dinama. Milan je nekad u Europi bio vrh, sad je prosjek, mi smo nekad bili prosjek, sad smo ispod prosjeka. Može on kao navijač Milana u radijskoj emisiji reći što ga smeta, nema veze što je predsjednik drugog kluba.
  • Thor
    4.5k
    ne moze!
    Tj naravno, moze ali niti je to primjereno pogotovo na ovaj nacin a niti je prihvatljivo sa aspekta funkcije koje obavlja!
  • Mr Anderson
    22.7k
    Pa u neku ruku da. Najpametnije bi bilo da se zahvalio na pozivu za gostovanje i ispričao se radi nedolaska. Morao je znati što će ga pitati. Neš ti radijske emisije.
  • mali M
    10.9k
    Ma dobro, malo se previše drami sad radi ovoga. Kužim ja tebe šta govoriš, ali ja kad pričam o prošlom poslodavcu isto kažem: ".. mi smo la-la la, i trebali bi la-la-la..." Ne vidim u tome nikakvu njegovu ogromnu pogrešku.. Još k tome da mu je Milan sigurno kao klub odmah na drugom mjestu nakon Dinama. Uzmi u obzir i da sa Dinamom nikad nije doživio neke velike uspjehe, a sa Milanom je osvojio četiri Serie A, tri talijanska Superkupa, Ligu prvaka i UEFA Superkup.
    Znači Dinamo mu je čista emocija, dok je Milan nešto u čemu se ostvario kao nogometaš i legenda. Zašto nebi onda prokomentirao u smislu kao da je to njegov klub. Pa i mi pjevamo da ima jedno mjesto koje dom je svima nama, a znamo jako dobro da imamo svoje domove.. Ajmo ne dramiti bez razloga
  • Thor
    4.5k
    sorry frende,ali neprihvatljivo.
    Moze Milan njemu biti bivsi poslodavac.
    Ali on nije bivsi radnik. On je predsjednik naseg kluba! I kao takav nema kaj u jednini kometirat njihov uspjeh ili neuspjeh ili kaj got.
    Kad si predsjednik svog kluba, nemas kaj komentirat druge,pogotovo kak igraju s emocijom i nacinom kao da si jos tamo.
    Ajmo ovak...bivsi radnik ode iz jedne telekominikacijske firme,preuzme drugu voditi kao CEO i onda komentira onu prvu...ako cemo svake godine se zadovoljiti sa ucescem na trzistu (misleci na tu svoju bivsu firmu) onda ja ne razumijem sto ta firma predstavlja. :brow:
    Frende, ta firma koliko got velika bila,a ti neki mali pikzibner od firme sa dva korisnika ti je konkurent na trzistu nemas kaj se prema njoj i o njoj obracat kao da ti je zao ili si razocaran njihovim uspjehom...
    Moze reci nesto opcenito, tipa Milan nije u skladu s snagom svog imena i kluba ostvario vjerojatno neka ocekivanja navijaca i to je to. Dalje nema kaj ulazit u dubiozu i davati im lekcije o nedostatku ambicije.
    Nedopustivo.
    Jebe mi se di je bio prije i sto je za kiga radio. On je predsjednik GNK Dinamo i jedino kaj moze komentirati je nas klub na taj nacin. Ak se hoce sjediti na dvije stolice to ne prihvacam. Ili si tu unutra 110% ili nisi. Ova dvofaznost mi je bas nedobra.
  • mali M
    10.9k
    okej, velim, mogu prihvatiti navedeno kao tvoje mišljenje, al se neću složiti s time. Mislim da ima dovoljno mačeva nad glavom sa Kovom i stadionom, da bi mu sad brojao kako se izražava u nekim radijskim emisijama u Milanu.
    Isto treba uzeti u kontekst i kako je preveden taj intervju. Imaš jedan banalan primjer iz engelskog gdje "you" znači i "ti" i "vi". Obraćanje u jednini ili množini.. ne kažem da je tako, ali zbilja je moguće da je tako ofrlje i prevedeno..

Dalje nema kaj ulazit u dubiozu i davati im lekcije o nedostatku ambicije.
    Nedopustivo.
    — Thor

a neznam.. da si ti ikad bio profi igrač nogometa možda bi drukčije razmišljao.. nogometaši koji su puno dali nekom klubu će uvijek komentirati u jednini klub.. neznam što je tu toliko "nedopustivo"...

Ak se hoce sjediti na dvije stolice to ne prihvacam. Ili si tu unutra 110% ili nisi. Ova dvofaznost mi je bas nedobra. — Thor

ovo je tvoje mišljenje da on sjedi na dvije stolice.. Čovjek je doslovno predsjednik jednog kluba, a prokomentira drugi klub. kako je to sjedenje na dvije stolice?? o čemu ti pričaš?
  • tp1997
    3.5k
    Mislim da ima dovoljno mačeva nad glavom sa Kovom i stadionom, da bi mu sad brojao kako se izražava u nekim radijskim emisijama u Milanu. — mali M

Jadan. Zajebao stvari pa ima mačeve nad glavom.

Čovjek je doslovno predsjednik jednog kluba, a prokomentira drugi klub. — mali M

Nema što komentirati drugi klub, drugu ligu, drugo natjecanje. On je predsjednik Dinama i točka. Milan ga se ne tiče i Serie A ga se ne tiče koliko god on osobno želio njegovati "ljubav prema Italiji" ili kako je to već sročio na onom kružoku s novinarima. Pitam se gdje je nestala ona priča da će gospodski odraditi ugovor do kraja i onda se posvetiti Dinamu...izgubilo se negdje valjda.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Nema što komentirati drugi klub, drugu ligu, drugo natjecanje. — tp1997

Ma nemoj biseru, evo tebe valjda treba pitati što smije govoriti, a što ne smije. Ajde bogati, svašta si ljudi umišljaju da mogu ak daju 20 EUR godišnje.
  • tp1997
    3.5k
    Ajde bogati, svašta si ljudi umišljaju da mogu ak daju 20 EUR godišnje. — Mr Anderson

Umišljam si da na javnom forumu mogu reći što očekujem od predsjednika za kojega sam glasao.

Baš si svašta umišljam.

Ajde nađi život više, tjednima tu patroliraš po svakoj temi ispravljajući svima i svakome krive Drine
  • Thor
    4.5k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/boban-on-jedan-od-najboljih-na-svijetu-i-nastavi-li-se-ovo-ne-znam-koliko-uopce-ima-smisla-da-ostane-15752816?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

Jel ovo govori predsnik GNK Dinama ili presjednik AC Milana? koji k?

Dajte ljudi molim vas, ne mojte branit nesto sto nema smisla!

Mozemo imati razlicita misljenja ali ovak nekaj stvarno nema smisla.

Ne razumijem kako mozete ovo reci da je ok.
    (Ponavljam sve pod pretpostavkom da je ovaj tekst ovako kako je napisan tocan)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.