• Archangel
    454
    Dobar rezultat, ok igra, jedino sam htio Fuzy vidjeti da igra.
  • Masto
    2.6k
    bio si tamo na klupi do sta mu nisi reko
  • IceMan
    4.6k
    Ako je trener kriv za to kaj se Stojke ozlijedio onda po takvom danas nebi nitko igrao.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    sorry, ali kakva ti je to analogija? 60. minuta i vodiš 3-0, ne ubacujes svoju desetku koja je kidala ligamente na oranicu gdje nema potrebe išta više riskirati. Doslovce su svi ovdje prilikom zamjene pisali je li čovjek normalan.
    Da je Pjaca još tu vjerovatno bi i njega ubacio, ali od 45. min
  • hardek
    13.6k
    Sve zamjene su bile prilično jasne. Mislim da nije bilo ozljede Stojkovića da bi ušao i Nsoki.

Fuzy nije ušao jer je očito Kova htio probati Zajca na 6-ici jer mu je to očito jedna od opcija za derbi. Valinčić je ušao jer je zbog bolesti propustio prijateljsku sa Segestom. Dani i Stojke su ušli da podignu i/ili održe formu.

E sad da li bi ja na njegovom mjestu uvodio Stojketa i Danija, ne znam...
  • San Lorenzo
    24.6k
    Kakve veze ima Zajc (pogotovo ovakav) sa pozicijom šestice?
    Čovjek je ove sezone rupa i još da ga se stavi na vjerojatno najodgovorniju poziciju na terenu.
  • IceMan
    4.6k
    Pa pošto je za tjedan dana derbi danas onda po takvom nije trebao nitko ni igrati minute?

Ni prijateljsku prije par dana po još gorem terenu. Jelda?

Pa stavio ga da bude u ritmu, Bože moj, lakši trening.
    …
    A i ti igrači, ne može izdržati po malo slabijem terenu 4 minute, ponekad pomislim da su od čokolade.
  • FazeN
    9.5k
    Ako je trener kriv za to kaj se Stojke ozlijedio onda po takvom danas nebi nitko igrao. — IceMan

Ovo je tako bezveze objašnjenje.
    0:3 je, teren je horor, neki random pašnjak u Kazahstanu je ravniji i sigurniji brijem, derbi za par dana, i ti ubacujes Stojkovića koji se pokidao gro puta, sori ako ga nisi stavio od početka, na 0 3 protiv ekipe kojoj je naša B dala 6 komada, NA OVAKVOM TERENU, ne ne i ne.

Nisam pljuvao Kovačevića već postupak koji ne bi napravio trener iz neke županijske lige.
    A već su mi se upalili alarmi ako je ne daj Bože što loše, kako ce Kovačević koristiti izreku u kiksevima ako ih bude, nema nam Stojkovića teško nam je.
    Eto.
  • mosad
    3.2k
    Mario kovacevic je dobar trener
  • Fan
    2.9k
    Kovačević će dobit respekt (većine) navijača jedino ako će mu ekipa igrat odlično u HNLu i imat rezultat i ako će bit dostojan protivnik u Europi, a sigurno ne zbog toga kaj nam je zgadio igru Dinama u zadnjih x mjeseci.
    Ako se to ne ostvari (a zasad nije ni blizu), svaka greška i greškica će mu se secirat do najmanjih detalja, uključujući i lošu zamjenu Stojkovića, pa i Rodrigueza koji se do nedavno vraćao od teže ozljede, na teren koji je čisto krumpirište. I to je apsolutno normalno jer su ona 2 gornja uvjeta minimum koji se očekuje od trenera Dinama. Točka.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Ajde ne seri. Da se slučajno umjesto Stojkovića ozlijedio Dani Rodriguez onda bi tu trkeljao zašto ga je uvodio iako su svi prije trubili da mora igrati. Igrač se može ozlijediti na svakom terenu, i na treningu i na utakmici, baš Stojković se ozlijedio na Maksimiru, na zagrijavanju, ali nekom tko je nogomet igrao samo u igrici to ne možeš objasniti. Tako je logično da ćeš u zadnjoj službenoj utakmici prije nastavka prvenstva dati minute igračima na koje računaš. Tko to ne kuži bolje da ne komentira.
  • rakurs
    3.4k
    Kaže Dragi da situacija oko Stojketa zasad ne izaziva veću zabrinutost. Ozljeda na prvi pogled ne djeluje ozbiljno, no preciznije stanje bit će poznato nakon liječničkih pregleda. Oni će biti odrađeni već sutra.
  • hardek
    13.6k
    Btw. jesam ja stvarno jedini kojem se Zajc na 6-ici svidio? To što je on dodao krivo 5,6 laganih lopti koje inače zatvorenih očiju pogađa stavimo sa strane, kretnje i razmišljanje mu je puno bliže Mišiću nego što je to kod Kravtsova.

Kravtsov doslovno izgleda kao robot na 6-ici, dok na 8-ici izgleda kao dobar igrač.
  • criticus
    9.6k
    Trener nije kriv što se igrač ozlijedio.
    Trener nema pravo na alibi u idućoj utakmici jer se igrač ozlijedio.

Rezultat je mjerilo.

Lp.
  • fakin
    6.9k
    Apsolutno je trener kriv sto uvodi najboljeg igrača koji ima povijest ozljeda na losem terenu protiv drugoligaša pri 3:0 za tebe i to par dana prije derbija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.