• miro
    10.3k
    Ma ljudi ovo je fakat samo nesreća, zbilja nije ok za ovo trenera prozivat. Njega za igru treba prozivat ako ne krenemo kako svi mislimo da možemo - od derbija nadalje
  • hb1
    1k
    On će biti najveći rebus za derbi, u dosadašnjem dijelu sezone mi spada u top 3 najlošija igrača kod nas, gdje se najviše vidjelo u kašnjenjima i obrambenim reakcijama, uvijek nekako kao da je 3 koraka iza igrača, neprepoznatljiv, ali i da ne izađemo s njim, ne znam da li je pametno. Ta opcija na 6 bi možda najmanje izbila ove mane ako mu budu ispred dobro fokusirani a on odigra korektno, tako da svakako zanimljiva opcija.
  • STEVIE
    12
    Rutinski, ozbiljno i bez ikakve drame.

4:0 u Vukovaru i četvrtfinale Kupa su tu. Oršić se vratio golom, Kravcov i Almena zabili, Ivanušec stavio tačku. Ekipa odradila posao kako treba, bez podcjenjivanja i nepotrebnog trošenja.

Sad glave gore i maksimalno ozbiljno — Poljud čeka. Tamo će trebati još jači Dinamo. AJMO PLAVI!
  • austrijanac
    14.2k
    Momci razapnite me, pobjeda 4-0 je; ali Vukovar je kriminalna ekipa i nisam zadovoljan igrom.

Kom pravo, kom milo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.