• d-Zg
    138
    Bravo Kravcov :clap:
  • Keyser Soze
    21.3k
    2 asistencije Sergija
  • podravskimodrikibicPMK
    554
    Bravo Segi za odličan prijenos lopte glavom
  • Noel
    25.6k
    Dominguez dva lagana asista. Kakav je teren bitno je da se niko ne polomi za derbi.
  • Zagi
    19.2k
    Orša ni u prazan gol više nemre ugurat.
  • ElDorado
    15.6k
    Igra ne nudi nikakav optimizam
  • Kaktus Car
    1.2k

I ona odlična duga lopta kojom je izbacio Oršića u čistu šansu i još i čišćenje zicera s naše strane. Očito je Dominguez jedini shvatio ovu tekmu ozbiljno.
  • FazeN
    9.5k
    Sergi sjajno poluvrijeme, osim dvije asistencije, stvorio bar još 2 prilike za naše napadače.
    Noa super isto, par puta je lijepo Lisicu gurnuo i dobre situacije, ali eto.

Moram priznati da ne razumijem guranje Almene na lijevo krilo. Čovjek se očito tamo ne snalazi najbolje, a rezultat toga je da imamo praktički dva potpuno bezopasna krila.
    No najbitnije je da vodimo, i kakav je teren da nemamo nikakve povrede pred derbi.
  • hardek
    13.6k
    Kaj brijete vi, moglo je bit 0:4 sa malo više preciznosti i malo manje sebičnosti. Za 6 dana je derbi, neće se nitko izbacit iz toga zbog nekog forsiranja na ovakvom terenu

Ono što ja ne kužim je zašto smo 80% poluvremena napadali preko desne strane di imamo trokut Mikić-Lisica-Kačavenda umjesto na lijevoj gdje imamo 100 puta kombinatorniji i tehnički superiorniji trokut MPV-Almena-Ivanušec.

Još bi dodao da se baš i ne radujem Poljudu sa Kravtsovom na 6-ici
  • d-Zg
    138
    Mislim da bi Kova sad u drugom poluvremenu odmah trebao ići s barem 3 nova igrača, od kojih svakako Dani i Fuzy, a možda i Nsoki, da malo ubrzaju igru i prodore po strani, jer vidim da imaju voljnog momenta za takve stvari u igri.
  • SanctaSanctorum
    631
    Teren strašan, onemogućava potpuno nekakvu igru po podu čini mi se. Lopta skakuće, baš se čini neugodno za igrati. Jedino kaj bi sa nekom sigurnošću mogo konstatirati iz ove tekme je ono kaj mislim već neko vrijeme, Lisica ni mene nebi prošo jedan na jedan. Nadam se da ide na zimu, nema mjesta u Dinamu po meni. Prije bih Topića gurao.
  • Xpert1992
    1.3k
    Ma od krila ne dobivamo bas nis u napadu.
  • Kaktus Car
    1.2k
    Nisam siguran da bi se trebalo Rodrigueza gurati u igru friško nakon ozljede na ovakvom terenu.
  • ElDorado
    15.6k
    Da je pameti i bijelih bubrega Fuzy bi bio prva 6 kad nema Miška
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.