• Xpert1992
    1.3k
    Koji je ovo kurac??
  • Thor
    4.5k
    :lol: 6-0 set :lol: top
  • KtcGoat
    7.9k
    Ovo izgleda kao neki prank
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ovo se uči na prvim treninzima da se nikad ne radi . E tako i izgledaju,kao da nikad nisu ni igrali ,trpaju ih još . Tjeraj ih sve u kurac
  • mrgud
    965
    Možda na 0-7 bude automat ko u pingaču
  • Thor
    4.5k
    je! Pa kaj ne vidis da Miske krivo lopte daje i stoji krivo na terenu :lol:
  • Time
    2k
    20261003-192326.jpg
    Laganini
  • NerminB
    2.1k
    Da jedan igrac bayerna uputi ovakav pas u svojih 16m.. odron
  • Shimano9
    82
    A gdje si ti vidio da sam to rekao?? Samo je razlika da je Dalić puno medalja osvojio, a Bilić 0. + Bilić dokazano nema sreće, sjetimo se Turske, a ovo danas možemo prodati ni pod nesreću, možda je Bilić malo zahrđao? Sa skoro 60 tražiti neki novi početak i uspjeh... ne znam baš, ali je na pragu rekorda, onog najgoreg
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Jedina dobra stvar u ovoj sramoti večeras je to da nećemo biti najbolji treći već ćemo morati igrati playout pa se ipak možda ispadne u B diviziju nakon što se Dalić jednom administrativno, a jednom na gol razliku izvukao.

Naš narod voli status quo i ne voli sramote, a ispadanje iz bilo čega bi baš bila sramota pa se neke stvari i pomaknu s mrtve točke.
  • M94
    2.9k
    Ljudi, nisu naši zaboravili igrat odjednom, znam da svi izgledaju ko da igraju za Dugo Selo, ali ovo nije pravo stanje. Izvlačiti sad neke cijene, podatke, lige gdje igraju je u prazno.
    Većina igrača koja je počela utakmicu protiv Portugala na SP i bila s njima u dlaku po prikazanome, ako ne i bolji, oni su tu i dalje.
  • Facke
    9k
    Dalic ima vremena ?! Boze dragi, Slaven moj kaj si denes pripremil? Ak ti je ova tekma bila pik? Pa ja bi te denes poslal nazad v Split.
  • crophantom
    8.8k
    Reko sam ja nakon Španjolske da ova grupa igrača nije navikla na kritike i da mu to nakon Dalićevog stila vođenja nece proci.

Danas mu se svi secu po terenu i izgledaju ko da su retardirani, za mene očekivano.
  • CerealKiller
    945
    Mislim da će nam i Pickford danas zabiti
  • San Lorenzo
    24.6k
    Čačke ovog Tuchela odškolovao ko balonju.
    sj.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.