• NKDZ86
    10.1k
    Znači u nekoliko sati otišlo je 1700 ulaznica za st? Bome rekord, ne sjećam se kad je zadnji put tak brzo otišao cijeli kontigent ( jedino 2006 g. ).
  • Neron53
    2.9k
    Ekipa, akonetko ima dvije viska za split, molim da se javi u inbox. Hvala unaprijed :)
  • Antee
    160
    Neznam zas se cudite. Kak ce slavonci hercegovci ličani itd uzimat karte na radni dan u 11 u zg na karatani. Pa svako normalan prodaje iskljucivo online. Tak bi se stalno odma rasprodalo da su se karte online prodale
  • Salva
    3.1k
    Znači u nekoliko sati otišlo je 1700 ulaznica za st? Bome rekord, ne sjećam se kad je zadnji put tak brzo otišao cijeli kontigent ( jedino 2006 g. ). — NKDZ86

Karte nikad tako brzo nisu otišle u zadnjih par godina jer su uvijek bile prodaje u etapama (godisnjaci, clanovi pa ostali). Sad su svi navalili odjednom.
  • Papastrumf
    24.5k
    Ovaj forum je stvarno postao mjesto za uriniranje po svemu i svacemu, kad treba i kad ne treba. Bez ikakve doze odnosno mjere.
    Zar vi stvarno mislite da se u danasnje vrijeme ne zna tko i otkud kupuje ulaznice, a isto tako da se ne moze reagirati u slucaju anomalija?
  • prefontaine
    11.5k
    a što je anomalija? Kupnja 5, 10, 100, 300 karata s ip adresa iz Splita? Iz Dalmacije? Iz Hercegovine? Tko odlučuje što je anomalija? I kako se reagira na nju?

Evo, meni je porazno da Ive i Duje uopće imaju mogućnost na Brdima uz jutarnju kavicu reći: "brale, ajmo sad naručiti po dvi karte za purgersku tribinu, ostavit ćemo klubu 20 eura a njima će četvorica ispušit za doći na utakmicu"
  • Neron53
    2.9k
    Veci je debilizam pustiti ovakvu otvorenu prodaju za kavez u splitu nego za sjever Maksimira.
    Zasto se ne prizna zajeb nego sto se prigovara ljudima sto pizde na ovakav kiks?
  • Papastrumf
    24.5k
    a što je anomalija? Kupnja 5, 10, 100, 300 karata s ip adresa iz Splita? Iz Dalmacije? Iz Hercegovine? Tko odlučuje što je anomalija? I kako se reagira na nju? — prefontaine

Ne brini tuđu brigu.

Uz dužno poštovanje forum struci, postoje ljudi s kojima se klub dogovara o nacinu prodaje ulaznica za gostujuce utakmice.
  • prefontaine
    11.5k
    Postoje ljudi i s kojima se klub dogovara o izboru rješenja za novi stadion, pa što onda? Je li to znači da su oni bezgrešni i da su svoj posao dobro odradili?

Bilo kako bilo, moje duboke isprike što brinem tuđu brigu i ukazujem na problem koji sam vlastitim primjerom doživio.

Idemo na Poljud po pobjedu. DZIS
  • Antee
    160
    Kolko je prodano za vukovar
  • ZG plavi 01
    686
    nemoj me drzati za rijec, ali imam osjecaj da kad su oni dolazili na Maksimir na ovo zadnje gostovanje da je isto bilo tako. Znam da kad Rijeka dolazi na Maksimir da je slobodna prodaja uvijek. Tako da nije to nista novog. Samo je prvi put situacija za nas takva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.