• Probirštift
    1.6k
    Treba se napravit neki Flash - Thunder pozivni znak kak su amerikanci imali u ww2 na ulazu u tribinu. Preporučam da mora izvrijeđat debelog invalida bez vozačke ili da mora pokazat podlakticu da nema tragove igle
  • Herca
    94
    ima ih ovdi po zoni,misliš da nebi vidili instagram :)
  • Zoran
    729
    Meni ovo smrdi na tovarsku sabotažu. Na tribinu sigurno nebudu došli, ali iz fore ( da nas zaje…)da je dio njihove ekipe kupio pa kartu , dvije , tri me nebi čudilo. Kaj ti je 5€ danas- a protivnika prorijediš.
  • NitkoBitan
    39.9k
    da je dio njihove ekipe kupio pa kartu , dvije , tri me nebi čudilo. Kaj ti je 5€ danas- a protivnika prorijediš. — Zoran

To im je gram speeda tak da cisto sumnjam.
  • Zoran
    729
    Ne podcjenjuj protivnika. 5 € je malo novaca. Pa i one roze dimne su nekoliko grama spida, i ono sve kaj je bilo ispod našeg sjevera je nekoliko grama speeda tak da se bojim da su se odlucili organizirat i pokupovat karte za nas sektor i ne doci na tekmu tj. nas zaje…i. Nisu sve, ali da su kupili 300-400 karata to se jako puno u postotku osjeti kod nas. Kak se i kod njih osjeti sada kada ne dobivaju cijeli jug. Daj Bože da se varam. Dok smo mi bili na poslu, oni su karte kupovali.
  • dis
    225
    Nevjerojatno je da im je uopce pružena mogućnost za sabotažu.
  • criticus
    9.5k
    Koliko Belgijaca je kupilo pakete?
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    119
    Ima neko da može ovo zakljucati ili pobrisati kak se to strucno veli ima neki Dexter prisutan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.