• Probirštift
    1.6k
    Treba se napravit neki Flash - Thunder pozivni znak kak su amerikanci imali u ww2 na ulazu u tribinu. Preporučam da mora izvrijeđat debelog invalida bez vozačke ili da mora pokazat podlakticu da nema tragove igle
  • Herca
    94
    ima ih ovdi po zoni,misliš da nebi vidili instagram :)
  • Zoran
    730
    Meni ovo smrdi na tovarsku sabotažu. Na tribinu sigurno nebudu došli, ali iz fore ( da nas zaje…)da je dio njihove ekipe kupio pa kartu , dvije , tri me nebi čudilo. Kaj ti je 5€ danas- a protivnika prorijediš.
  • NitkoBitan
    39.9k
    da je dio njihove ekipe kupio pa kartu , dvije , tri me nebi čudilo. Kaj ti je 5€ danas- a protivnika prorijediš. — Zoran

To im je gram speeda tak da cisto sumnjam.
  • Zoran
    730
    Ne podcjenjuj protivnika. 5 € je malo novaca. Pa i one roze dimne su nekoliko grama spida, i ono sve kaj je bilo ispod našeg sjevera je nekoliko grama speeda tak da se bojim da su se odlucili organizirat i pokupovat karte za nas sektor i ne doci na tekmu tj. nas zaje…i. Nisu sve, ali da su kupili 300-400 karata to se jako puno u postotku osjeti kod nas. Kak se i kod njih osjeti sada kada ne dobivaju cijeli jug. Daj Bože da se varam. Dok smo mi bili na poslu, oni su karte kupovali.
  • dis
    226
    Nevjerojatno je da im je uopce pružena mogućnost za sabotažu.
  • criticus
    9.5k
    Koliko Belgijaca je kupilo pakete?
  • jedan u nizu
    20.2k
    Jos je jako jako povoljan termina za jedno gostovanje u Splitu.
    Subota i tekma u 15h popodne. Dodes doma u normalno vrijeme u subotu, stignes i produziti negdje dalje ako hoces, ili se stignes naspavati kao covjek i imati jos jedan cijeli dan prije odlaska na posao.

Da je tekme u ned u 19, sigurno bi bilo manje trazeno.
    Ne zeli puno ljudi doci doma u 3:30 i za koji sat ici na posao .
  • Benx1312
    21
    Ma gluposti iskreno ljudi mislite kao da su oni pokupovali nase karte(vidit cemo sve na dan tekme)
  • ŠKORPIONI ZAGREB
    119
    sigurno jesu najbolje da ostanes doma
  • Antee
    149
    Jel zna ko kolko je prodano za istok u vukovaru
  • Benx1312
    21
    Bome onda najbolje i da ti nejdes
  • Hnlovac
    8.1k
    internet ratnik ni inače ne bi išao
  • NitkoBitan
    39.9k
    Ne bih ga nazvao internet ratnikom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.