• criticus
    9.5k
    Neka prođe čitava procedura, neka se završi i da napravimo ozbiljnu presicu, s ozbiljnim materijalima, kazao je. — CISCO

Ok, challenge accepted. Kada će to bit? Al stvarno, nesmije se odbit ovo prije nego pokažu i dokažu šta to oni vide a mi ne. Al ne sad vidit će te tamo oko Nove godine. Evo čim prođe rok za žalbe to je pravomoćno. Imate tjedan dana za pripremu te velebne pressice s materijalima.

Dajmo im priliku da se javno zakopaju još dublje ili da stavrno dobiju određeni postotak ljudi na svoju stranu.
  • mikser
    165
    Da smo normalna država Plenković, ministarstvo graditeljstva i komora arhitekata bi već danas tražili Pleića i ostalu svitu da se pojave u vladi i prezentiraju materijale i objasne svoj odabir, na kojim su materijalima i renderima vidjeli da ovaj stadion zadovoljava uvjete natječaja (ne da če se doraditi i slične pizdarije).
    Mislim da bi i njima da su normalni to bilo u cilju i zaustavili ovo orgijanje po samim njima i radu.
    Ili se čeka da talijani nešto nakucaju, striktno po materijalima koji su predani na natječaj
  • Wallace99
    314
    Bojim se da su nas preveslali žedne preko vode. Sad se namjerno aktivira i pitanje Poljuda, u toj kakofoniji uz sve žalbe, čekanja, pizde materine, na kraju će nam reći da imamo Kranjču i to nam je dosta. Jebu nas i nastavit će nas jebat u zdrav mozak ko cijelu povijest postojanja. Nekoć tuđi, sada domaći. Sjeme im prokleto.
  • SanctaSanctorum
    624
    Nadam se da nakon isteka žalbenog roka ide poništenje ovoga u najkraćem mogućem roku. Nikakve pressice, nikakve dorade i pokušaji objašnjenja. Neće spojiti tribine i neće spojiti krov. Ne zanima me kaj oni vide jer imam oči i vidim da nam pokušavaju uvalit Maksimir s krovom. Ovog Plejića ak još jednom vidim dobit ću osip. Odvratno je ovo sve.
  • Wallace99
    314
    Lumenu, ako hoćeš nove informacije, pretplati se na gradski newsletter. Rečeno je već sto puta da se čeka da završi žalbeni rok dotad se dipli u prazno, šta tu nije jasno? Nitko tu tebe nije dužan snabdijevat informacijama koje tebi pašu.
  • prefontaine
    11.5k
    Kada će to bit? — criticus

Čim naprave nove, ozbiljnije materijale. Ne može se to tek tako, kroz par dana.
  • IvanS
    597
    Lumenu, ako hoćeš nove informacije, pretplati se na gradski newsletter. Rečeno je već sto puta da se čeka da završi žalbeni rok dotad se dipli u prazno, šta tu nije jasno? Nitko tu tebe nije dužan snabdijevat informacijama koje tebi pašu. — Wallace99

Evo vidiš da ti prvi možeš biti koristan, sad već 101. puta piše da se čeka žalbeni rok i to je već dovoljno, tj. korisna informacija i hvala ti za to.

Bojim se da su nas preveslali žedne preko vode. — Wallace99
    Što bi onda ovo trebalo značiti? Da sumnjaš u ishod žalbenog roka i da će ostati odabrano ovo aktualno rješenje, ili što?
  • Wallace99
    314
    Mislim da će se ići na poništavanje natječaja jer pada već na ovom mišljenju građevinske struke o izvedivosti i nećemo dočekat novi. U međuvremenu će se izgradit Kranjčevićeva i pod raznim izlikama će se priča svest na to da sad kad imamo stadion u Kranjčevićevoj, Maksimir može pričekati. Što znači da će pričekat da na vrbi rodi grožđe. Već sad su ovi dole krenuli sa spikama da šta će Zagrebu dva stadiona. Činjenica da je Plenković prigodno u raspravu uveo i Poljud govori mi da je njihov konačni cilj jednostavno zametnut pitanje Maksimira u moru kofol bitnijih tema. A dobit će i ostatak države na svoju stranu kad se izgradi Kranjčevićeva. Svi će papagajski ponavljat da Zagrebu kraj Kranjče ne treba još jedan stadion i pojeo vuk magare. To ti ja mislim i nadam se da sam u krivu. Sad je bila šansa, a zajebali nas naši koji su iz ko zna kojih razloga prihvatili ovo nakaradno rješenje umjesto da su stjerali u pičku materinu ove debile prvi put kad su pokazali šta su to oni jednoglasno odlučili i tu krivim i Bobana i Tomaševića, i krivit ću ih i dalje. A Glavina je svoj zadatak odradio. Ovo je taman po HDZ mjeri. Zagreb neće dočekat Maksimir, Tomaševiću je izbijen veliki adut iz rukava, a ne moraju ni dati 100 miljuna eura iz državne blagajne.
  • mikser
    165

Pa što onda svaki dan gostuju po raznim emisijama i lupaju jedno te isto.
    Da je normalan i njemu bi bilo u cilju da dokaže, obrazloži svoj odabir.
    Bojim se da se zakopava sve više i više, ako je ono sve što su talijani poslali, onda ih je trebalo odmah odbaciti i okrenuti se novom prijedlogu.
    Natječaj je vrlo jednostavan, pogledaš da li je rad ispoštovao uvjete natječaja i od tih koji su ispoštovali uvjete odabereš onaj koji je najbolji (po tebi arhitektonski).
    Zvone gdje si ti gledao? Mislim razumjem te nisi ni imao šta gledati.
    Samo si trebao reći:
    - želimo zatvorenu arenu kao po natječaju
    - želimo sjevernu tribinu jaču od Borusije
  • crophantom
    8.8k
    Plejićevo "samo još malo pričekajte da vidite cijeli projekt s renderima past ćete na dupe" je novo "RPG je s nama od ponedeljka".
  • jedan u nizu
    20.2k

pitanje Maksimira se nece odbaciti, niti ce Kranjca postati nova Rujevica,

Sada je misljenje publike i navijaca jos vece i vaznije nego prije 2-3 godine kada se rijesavala papirologija.
    Sada ubiti projekt je politicko samoubojstvo.

Jedino sto se moze desiti da se produzi proces za nekoliko mjeseci dok se ne odabere projektant.
    I to vidim kao izgledno rijesenje i kao mogucnost da svi ti politicarski crvi pokupe politicke poene.

Jer ce stalno naglasavati kako slusaju narod i kako rade stadion po nasim zeljama i da nema njih da nebi toga bilo.

Kao kada u dnevniku svaku promjenu cijene goriva naglasuju ''sa vladinim intervencijama''.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    interes toliko plitak i banalan da ti se neće svidjeti - isti kao i tebi, korištenje ovog foruma za dobronamjerno komentiranje i dijeljenje mišljenja. Pošto je moje mišljenje toliko problematično, vidim počelo se i krivo interpretirati te narušava harmoniju jednoumlja ukloniti ću se s teme jer kao što sam već ranije dao do znanja interes za promoviranjem ovog rješenja nemam. Sve što imam je to da sam ga trenutno spreman prihvatiti i to je to. Jebiga usudio sam se iznijeti nepopularan stav.

Sretno s daljnjim komentiranjem, neću vam daljnjim upisima unositi nemir.
  • mikser
    165

Nije nemir, malo me zabrine i nije mi jasno zašto nitko ne kaže zašto je savršen ovaj stadion.
    Malo je bezobrazno od ljudi koji to vide, a ne žele nama tupavcima to reći.
    Ja sam do sada samo saznao da je Plejiću savršen, da je tebi odličani i da su rekli Šveđani da je top.
    To je sve što znam o ovom stadionu.

I kad nešto napišeš da ti nije jasno, pa daj napravi jebenu prezentaciju i objasni tupavcima onda se spominje jednoumlje. Jbg
  • njurci10
    713
    ne mora biti savršen da bi bio prihvatljiv, npr. Ja da se ide u izgradnju nebi plakao, ali mi je isto tako drago da se ne ide.
    Jer su skoro sva druga rješenja boljajod ovoga.
  • Paggini
    101k

Ne moraš se odma jidit prijatelju, pa zato smo na forumu, svi smo svoje forumske bitke izborili i imamo ožiljke da ih pokažemo.

Možda je najveći problem u tome što se kao i Plejić, u argumentaciji prostadiona vodiš nekim emocionalnim i estetskim postulatima i ljudi će ti odgovoriti kako su odgovorili.

Argumenti "ovo je meni identitet kluba", "šuma", "intagrameri", "neće nas toliko kisnuti, samo 200" će ti pasti na mrtvo tlo jer mi ne pričamo ovdje o tome ni blizu kad se osnovni postulati funkcionalnosti koje smo svi ovdje očekivali nisu ispunili. A kad nemaš 3/4 uvjeta ispunjena, dok 87 ostalih stadiona ima, nema smisla ni raspravljati dalje o ovome

Što dalje vrijeme ide, sve više sam uvjeren u @prefontaine teoriju. Nizozemac u žiriju, vjerojatno je dobar s Fabijanićem i Plejićem. Njih dvojica odluče iznjedriti kapitalni projekt samo za sebe i svoju degeneričnu kliku. Kontaktiraju nizozemca, jel imaš kakav studio? Kaže da ima neke dečke u uredu pored, ali samo su dizajnirali kupaonice i terase. Nije problem, ionako će Plejić i Fabijanić sve dizajnirati, oni neka se prijave. Ne treba detaljna razrada svega, to će se naknadno razviti. Nizozemac ipak idi iz žirija da slučajno ne padne projekt.

Nisam prvi ovdje o teorijama zavjere, ali kako ovi krvlju brane ovaj projekt, kako se sve slučajno potrefilo da su ovi jedni pored drugih, kako ovi debili talijanski nemaju ništa dodatno za pokazat (jer su i ovo nekako jedva renderirali), kako svi drugi studiji imaju milijun materijala. Jednostavno je prečudno sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet