• ElDorado
    15.6k
    On nema živaca s mladim igračima, drži se nekih svojih ideja. Čim ga malo izbaciš iz neke njegove comfort zone lik se gubi
  • Xpert1992
    1.3k

Bas takav i ja imam dojam.
  • emilperska
    18.9k
    Kova je nebitan. Da mu ZB dođe i kaže Mikić je od sutra starter, on je starter.

Sumnjam da Kova ima utjecaja na sportsku politiku kad su u pitanju transferi i juniori.

Tako da.. Zvone vrijeme je..
  • ElDorado
    15.6k
    To ti je netko rekao? Boban himself?
  • ElDorado
    15.6k
    Mikić je, također, bio tema kratkoga razgovora s trenerom nakon utakmice:

- Rekli smo da je druga momčad važna, a dobro je krenuo, imao je onda malu ozljedu, ali je opet u zadnjoj utakmici pokazao da je to naš veliki talent. U prošloj sezoni je igrao i za prvu momčad, želimo da ulovi ritam, a konkurirat će sada sigurno za utakmicu u Vukovaru, pa ćemo onda vidjeti za dalje - zaključio je Kovačević.

Pa jebote dokle? Dokle Kova? Kakav jebeni ritam, jel ti Valinčić ulovio ritam?
  • NKDZ86
    10.1k
    polako dragi, nek se dokaže još u drugoj ligi. malo europska liga, malo opatija, malo teren u zmijavcima pa tek onda dođi Mika da te vidimo jesi izdržao to. ako jesi, dobit ces 20 min protiv rudeša u 35 kolu sljedeće godine.
  • Archangel
    449
    Realno ovo je bolje nego što su mu napravili prošle godine gdje je pušten u arenu na lavove u EL pa bio pojeden
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Glupo je usporedjivat valincica i mikica po trenutnom stanju karijere. Normalno je da je valincic ispred, ali Mikic bi postupno do kraja sezone mogao ozbiljno konkurirati.
  • Zvonkec
    690
    valinčića prije ozljede da, ali današnjeg??? Kolko šansi još treba dobiti? Kako nam i domingez izgleda kraj njega? Kako krila? Kolko nas je već para koštao svojim genialnim igrama protiv vikinga i kolko će tek na padu vrijednosti igrača?
  • Crni86
    25k
    Kad gledam Noine nastupe prosle sezone u HNL-u. Nije meni to nesto pre daleko od danasnjih nastupa Valincica.

Decec je u dzep pospremio Rebica.
  • Paggini
    101k
    Mi na desnom beku nemamo dobru opciju, pa ako nijedna nije DOBRA, zašto onda ne staviti opciju koja ima budućnost i potencijal. Tabinas na momente je korektan, ali teško je računati na njega u ozbiljnim susretima. Valinčić je kompletan horor već 10 mjeseci, a Galešić iako nekako najbolji od tog terceta nije bek i točka. Jedino Mikić mi tu dolazi kao smislena opcija, iskreno.

Neka nije dobar, ali možda će postati bolji jer za ostale možemo reći da bolji vjerojatno ni neće biti.
  • FazeN
    9.4k
    Pa jebote dokle? Dokle Kova? Kakav jebeni ritam, jel ti Valinčić ulovio ritam — ElDorado

Svaka priča i svaka tema na kraju će se opet vratiti na trenera kojem je Slaven Belupo bio najveći domet, jbg.

Ne možeš očekivati da trener koji i sam zna da nije za klupu Dinama, koji praktički svaku utakmicu ulazi s osjećajem da mu može biti posljednja na klupi Dinama, ne možeš očekivati da ti on ide gurat mlade i razvijati ih.
    On ima svojih 13,14 (ako i to!) igrača kojima vjeruje i od toga ne odstupa.
    Za njega nema puno vremena, prostora, (o hrabrosti ni ne moramo) za guranje mladih.
    To je, nažalost, tužna činjenica.
  • prefontaine
    11.4k
    Polako ljudi, bez žurbe. Prvo ovu sezonu odraditi u B/2 ekipi. Ako se pokaže, to će biti dokaz da je spreman igrati drugu ligu. U tom slučaju bi u sljedećoj sezoni najbolja bila posudba u neki Slaven ili Istru. Ako i tada ispliva, u sezoni 28./29.bi ga valjalo priključiti prvoj momčadi, poradi skupljanja iskustva u ovako velikom klubu kao što je Dinamo, a u utakmica gdje nam je rezultat ok, mogao bi dobiti i koju minutu. Bitno je pravilno odrastati i biti u ritmu i kontinuitetu.
  • Archangel
    449
    I onda kada ima 24 prodat ga u Zrinski ili pokloniti Rijeci jer je prestar za ići na Zapad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet