• Hrc-Vg
    1.5k
    Ja bi na njegovom mjestu nakraju sezone besplatno napustio klub…I nema mu ko kaj zamjeriti…Ni prvi ni zadnji s kojim smo zajebali.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    I ja bi isto napravio dramatican potez i popunio dramaticnu prazninu odlaskom u klub iz lige petice jer svi dramaticni neafirmirani talenti koji su otisli su danas top igraci i nositelji repstacije
  • Mr Anderson
    22.5k
    Po običaju se pretjeruje. Donose se zaključci a nitko pojma nema kakva je politika kluba vezano uz mlade igrače. Sve ima svoj tijek, po meni je ovo ispravan put, sigurno ispravniji od guranja tih igrača na silu u prvu ekipu. Mikić će dobiti priliku ako sam ne usere nešto. Za sad dobro igra u B ekipi, ali daleko je to od nekog "wow" da bi ga se odmah prebacilo u A ekipu.
    I što bi sad s Valinčićem? Degradirati ga u 3. beka. Dobio je poruku klupiranjem u zadnje 2 utakmice. Uostalom, kome ćemo ga prodati ako ga gurnemo na klupu ili tribine?
  • NB86
    17.7k
    I nas problem prve ekipe je losa igra, svi koji igraju dobro u b ekipi kad bi bili dignuti u ovaj krš od igre izgledali bi losije. S mladima treba oprezno i integrirat ih u poslozen sustav s jasnom ulogom di bi vjerovatno i valincic izgledao barem ok, drugi par rukava je sto klub gadno kasni s promjenom trenera
  • SAS1987
    20.9k
    I što bi sad s Valinčićem? Degradirati ga u 3. beka. Dobio je poruku klupiranjem u zadnje 2 utakmice. Uostalom, kome ćemo ga prodati ako ga gurnemo na klupu ili tribine? — Mr Anderson

Sa obzirom na igre i zalaganje bi mogao pokriti bekovsku poziciju u Dinamo 2 :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet