Ima li netko insajdersku informaciju koja je fora sa Teophilom i novinarima sportskih? Theo je jedan od najboljih stranaca ikada u Dinamu... Kada bi stavili na papir sta je donio i sta je oduzeo, zna se koja bi strana prevagnula... On da moze igrati bez greske nikada ne bi dosao kod nas u najboljim godinama. Takva mrznja novinara prema nekom igracu je tesko shvatljiva... Ovaj Olivari se ponasa kao da je njemu nesto izbio iz dzepa ... Dao Bog da nam jos 5 takvih igraca dode... — Bosna86
Ja uvijek volim hladne glave ostaviti svoj komentar. Dakle, nisu naši uopće odigrali lošu utakmicu. Mozda je bilo mali previše respekta, ali nije to glavni razlog za poraz. Glavni razlog je po meni jednostavno veća fitička moć i brzina odlučivanja koju donosi konstantno igranje u konkurentnom okruženju šti mi nikad nećemo imati. Komentari većine vas su promašeni, dlake su odlučile tj. sitne pogreške koje ovakve mimčadi kažnjavaju. Igrati otvoren nogomet protiv Tottenhama donijelo bi poraz id 4-5 razlike. — deda
Slaviju bi mi izbacili — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.