Majer zalijelo danas epitet "pederska izjava", — Ali
Ja sam zagovornik da mladi dobiju sansu jer mi se cini da je to nacina da dugorocno budemo jali u hnl, a prisutni u eu. Nitko sretbiji nije bio od nas na stadionu kad smo "samarali" Atalantu, hvala svim koji su nam to omugucili, taj lijepi osjecaj neocekivanog gazenja jednog eminentnog protivnika.
Sa druge strane ako se momcadi ne prikljucuju pametno i dozirano mladi igraci , nema dugorocno sanse da gledamo Tott ili Benficu, i slicne na maksimiru, jedino da se pojavi vlasnik koji bi ulagao, ali to nije realno za ocekivati. — Ali
netko je zakljucio da druga hnl nije dovoljno dobar filter za napredak ex juniora, zato su tamo na dnu tablice.
A zato sto su dvojica u Belupu, dva u Loksi, tri u varazdinu, jedan u istri itd... netko je zakljucio da je bolje da igraju 1 ligu
A II momcad je ostatak onih koji se nisu nametnuli i nije smak svijeta da i ispadnu — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.