• Krizy
    77k

Pišem o onome što su postigli kroz dosadašnju karijeru.
  • don
    22.6k
    ali si spomenuo Dinamo pa sam se nadovezao da sačekamo. Za ostalo trojicu znamo limite.
  • lucky luciano
    400
    Večeras izbornički dvoboj bivših suigrača iz Dinama. Cesar vs. Sedloski
  • Droljo
    32.4k
    Kucamo na vrata zaboravljenih asova:
    Moha je prvi sa svojim traktorom. Čak i igra. Respekt
  • modri-kibic
    2.3k
    Max, hrvatina :strong:

Screenshot-2026-09-29-22-16-16-609-com-instagram-android-edit.jpg
  • Omake
    21.8k
    Varela odmah zaigrao za u19 Portugala čim se vratio u Porto
  • prefontaine
    11.4k
    A nama nije valjao...
  • ElDorado
    15.6k
    Andy Bara u Inkubatoru laže da ne trepne. Nadam se da smo s njim završili.
    Kaže umjesto da Livakovića uzmu na godinu dana posudbe oni uzmu drugog golmana Kotarskog na posudbu i prekrše dogovor. Koliki smrad moras biti. Nisam dalje niti slušao lik je odvratan.
  • FazeN
    9.4k
    Andy Bara: "Dani Olmo je jako vezan za Zagreb, jako je vezan za Hrvatsku. Ja ću reći nešto što ljudi ne znaju nadam se da mi neće zamjeriti Dani, otkad je napustio Dinamo, u svakom klubu gdje igra, daje 2% svoje godišnje bruto plaće za Vukovar!
    To su ozbiljni neki iznosi jer on zarađuje bruto godišnje velike novce, i on je to radio igrajući za Leipzig, danas za Barcelonu, i nikada o tom nije javno pričao.

Želi karijeru završiti u Dinamu, on se nada da će se desiti, ako bude i trener u budućnosti, želi da bude trener Dinama, on je stvarno vezan za Dinamo.
    On priča privatno uvijek o tome, on šeta po kući u Dinamovom dresu, evo sad u kući u Barceloni ima dres Dinama Olmo broj 7, i kad god dođu neki igrači bilo tko, svi znaju tamo, kad god kažeš Olmo, oni kažu Dinamo.
    On uvijek kaže Dinamo mi je tu pomogao, Dinamo me je stvorio čovjekom kakav jesam."
  • SanctaSanctorum
    617
    Naježio sam se. Olmić naš, legenda.
  • mosad
    3.2k
    Pomoćni teren Luka Modric preimenovati u Dani Olmo. Čeka se već previše s tim
  • prefontaine
    11.4k
    Olmić — SanctaSanctorum

Hoćemo prestati više s ovime?! Nije Olmić već Olmo. Dani Olmo. Olmo koji priča hrvatski jezik. Olmo koji spominje Dinamo gdje god stigne. Olmo koji je Dinamu dao puno više od mnogih onih kojima se kunemo, a prezime im završava na -ić.

Ponovimo još jednom. Repetitio est mater studiorum. Odnosno, ponavljanje je majka učenja.

O - L - M - O.
    D - A - N - I
    O - L - M - O.
  • Fan
    2.9k
    Ma Olmić je baš legenda.
  • ivanzg
    515

Pišeš gluposti, rekao je da je posudba propala jer je Dinamo tražio posudbu na 2 godine što je inače i zakonski zabranjeno ,Barca nije na to pristala jer zašto bi kupovali Livakovića pa onda opet sljedeće sezone tražili golmana kad im Szczesny ode.

Jasno je rekao da bi Livaković bio u Dinamu ove sezone da Dinamo nije tražio posudbu na 2 godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.