• ElDorado
    15.5k
    Kalinic strucni komentator. Majketimile.
    Eto culi smo da su bili bolji
  • vjeko1701
    30.1k
    Našao ekipu čiji nogomet mu odgovara na ok razini. Nek je zabio i 500, meni je on jednostavno strano tijelo u reprezentaciji. Ima 35 godina, ne kužim kaj točno Bilić želi vidjeti s njim.
  • Matija1711
    118
    Sta? Kovacic nas najbolji vezni danas i onda ga on izvadi.
  • Archangel
    441
    Nije točno, dva najbolja treća ostaju, dva lošija treća idu u playoff
  • Thor
    4.4k
    kovacic,najbolji? Kaj smo gledali istu tekmu frende?
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Jel moze netko Kalinicu javit da ne priča tovarski i koristi rijeci kao "kantun" nego da koristi hrvatske riječi kad je na javnoj televiziji?
  • Dzoni
    8.2k

Bio je i Lovren doduše.. dovoljno je očito samo biti bivši nogometaš za biti sukomentator, ma koliko god nemao mozga
  • hardek
    13.5k
    Nije točno, dva najbolja treća ostaju, dva lošija treća idu u playoff — Archangel

Pobjeda protiv Češke doma i 1 bod iz ove preostale 3 utakmice bi moralo biti dovoljno
  • Archangel
    441
    Možda će i gol razlika odlučivati. Definitivno smo dobili i tešku skupinu.
    Ali siguran sam da možemo u dvije utakmice proći bilokoga iz Lige B i ako upadnemo u playoff
  • Matija1711
    118
    Vjerujem da u ove dve ostale barem izvucemo bod ali mora se na Engleze ic da pobjedimo.
  • ElDorado
    15.5k
    Ne razumijem zasto se nasi bekovi u defanzivi toliko uvlace u sredinu i uvijek trce prema krilu pa kadne u duel. To radi i Valincic u klubu.
  • Navijač Dinama
    13k
    Kovačić meni najbolji večeras. Livakovićeva su barem dva gola, čak i onaj gol glavom je mogao bolje. Marco Pašalić i Franjo Ivanović u ulogama Hoxhe i Lisice, glagol i radnja nikome ništa. Gvardiol je valjda najveća razlika kluba i reprezentacije, u klubu je elitan igrač, dok u reprezentaciji, frajer već barem dvije godine nije odigro kako spada.

Ako je već dao šansu Belji, Smolčiću, Mišiću i nagradio ih za njihove utakmice i predstave i ako ih već rotira, onda je red da i Ivor Pandur dobije šansu kao nagradu za zadnjih godinu dama jer je i u Hullu i sada u Glasgowu u odličnoj formi.
  • Masto
    2.6k
    jel riječ ćošak isto nepoželjna?
  • KtcGoat
    7.9k
    Petar Sučić govorio je bez dlake na jeziku.

- Moramo biti realni, mogli su dati još više golova, bili su opasni svaki napad. Zasluženo smo izgubili, nismo bili dovoljno agresivni i dopuštali smo im udarce sa svih pozicija. Stajali smo daleko od igrača... Problem je ili to da su oni najbolji ili mi nismo bili na nivou. Morali smo otegnuti muda do poda, a to nismo napravili. Moramo analizirati ovu utakmicu, nije mi jasno da su igrači odozada uvijek sami u međuprostoru, da ih ne pritišćemo... Nije mi stvarno jasno

Utakmicu je komentirao izbornik Slaven Bilić. "Loš rezultat, loš dojam. Razočaran sam. Teška večer za nas. Znali smo gdje dolazimo i sve to stoji. Lako je naći opravdanje, svjetski su prvaci. Kad primiš gol u prvoj minuti, onda se noge odsjeku. Bez obzira na to, oni jesu dobri, najbolji na svijetu, bla bla bla, ali ne sviđa mi se način na koji smo se branili. Bez agresije, bez grinte, bez kolektiva, bez žrtve. To su svjetske klase koje sve kažnjavaju. Imam osjećaj, a to mi se ne sviđa, da su uvijek mogli stvoriti šansu preko najboljih igrača"

O Engleskoj:
    I večeras smo tražili nešto, ali pikirali smo tu utakmicu protiv Engleza. Nije lako s istim kadrom odigrati četiri utakmice. Morat ćemo biti puno bolji, kompaktniji, kako bi tamo tražili rezultat.
  • Wallace99
    303
    Sve mogu razumjet, ali zamjene ne. Ništa nisu donijele, a razbile su ono malo kreativnosti i ambicije koju smo povremeno pokazivali naprijed. Drago mi je zbog Belje, zaslužio je i vratilo mu se na najbolji mogući način. Još više zbog Mišketa koji je odigrao jako dobro nakon početne impresioniranosti. Nadam se da Nane neće dugo čekat dok ne isproba drugog golmana. Livaković je bivši.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.