• Mr Anderson
    22.5k
    Vaditi će Mirka, loš je
  • Thor
    4.4k
    Pa ok. Visimo u toj obrani. Miske i Beljo dobri.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    pa nije uigran s Kovacicem, kako je Kova izgledao kad je mijenjao Rakitica? Jbg, ovi se znaju u dušu, a on ulazi u žrvanj protiv najače ekipe na svijetu. Po meni, ne racunajući prvih 10 min kad su svi bili ajme, jako dobar.
  • Facke
    9k

Iste sad na povratne ga nije bile. Al jbg , kad je Miske ikad igral na te razine? Letima igra v HNLu gde se igra spor nogomet. Bile je za ocekivati da bu imel probleme denes. Pogotove kad nije v najbolse forme. Iste kesnil je male odma na pocetku kad sme gol prijeli. Da je bar stigel pipnuti onu loptu da ne prejde. Al tu su bili dva dueli, i dva put nist. Al kaj mores. Nemas ga kaj kriviti kad mu je letima setnjica v HNLu dosta da dominera.
  • hardek
    13.5k
    1. Pongračić katastrofa
    2. Pašalić je taktički užasan, on se kao krilo jednostavno ne zna postavljati defenzivno. Zato visimo desno iako Smolčić daje sve od sebe da zatvori
    3. Fali Baturina da zadrži par lopti i da izlazimo preko njega
    4. Beljo 2,3 puta zadrži loptu i 3,4 sekunde mu nitko ne priđe
  • Marc
    1.4k
    Ma Mišić da ovak igra za Dinamo bi rekli bolikurčina. Možda je i do formacije i uloge, al meni djeluje izgubljen. U obrani se uvlači obrabenim u krilo, a u napadu ga nema. Šteta jer znamo da može bolje.
  • Jaro
    12.9k
    Igrac izmedju Gvardiola i Pongracica valjda 7 puta primio okomitu loptu sasvim sam... na pocetku desna strana pogubljena, kasnije Pasalic igrao drugog desnog beka pa ajd zatvorili... Ugl - ovi su svemirci... Ovdje ofenzivno fali Kovacic danas. Kad Beljo i ulovi loptu nema prilaska - sporo se prikljucuju ostali skroz...
  • Milki1
    81
    Meni je dosad Pongracic pokazao da nije nivo reprezentacije nadam se da ga se vise nece pozivati.
  • VještacZG
    93
    Šutalo i Pongračić apsolutno očajni, Miške solidan i Beljo igračina, ajmo dečki!!
  • Archangel
    441
    Pa i nije bio pozvan, trebao je Erlić igrati ali se ozlijedio, a i nebi niti sada igrao da su 3 utakmice umjesto 4. Vušković će igrati preostale dvije
  • jp23
    4.8k
    bojim se pomislit kaj bi bilo da su u vezi rodri pedri olmo i da smolcica napada inaki wiliams — Olmic

Sreća taj film nećemo nikad gledat jer Inaki igra za Ganu :razz:
  • ElDorado
    15.5k
    Nemremo s ovima igrati s dva ofenzivna krila. Pašalić je ipak razina debelo ispod ovoga. Perišić par odlicnih centar suteva ali dise na skrge.
  • crophantom
    8.7k
    Ovi Španjolci su bolesno dobri...
  • ElDorado
    15.5k
    Oni su toliko uigrani. Tko god uđe zna kaj mu je delati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.