• građanin
    203
    Ovaj stadion od 3 LHD mi izgleda kao da ima kapacitet od 50k a ne 35 — Markelo

odvrtio preko 2 AI-ja i kazu 32-35k.
  • građanin
    203

da sad ne trazim, čije je ovo rješenje pa ću ti ja probat nać baš dokumentaciju ako su postavili negdje
  • jedan u nizu
    20.1k

Patricia da Silva, Arquitectura, Unipessoal, Portugal.
  • ZgDLions
    2k

Fora mi je, ali teško sa tim ukapanjem ceste.
  • građanin
    203
    Patricia da Silva, Arquitectura, Unipessoal, Portugal. — jedan u nizu

a tražio već, nema ništa, ni instagram, ni facebook, ni njezin web, ni web od studija.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10237290274468085&set=pb.1584117041.-2207520000

kaj ti ovo frende treba u životu, nakon ova 2 vegana talijanska, sad prelazimo na portugalsku veganku?

frende, trebaju mi ćevosi, piva i zatvoreni stadion. ;)
  • don
    22.5k
    nisam pogleda skoro ni jedan projekt od ovih ostalih 87 jer mi tek onda ne bi bilo dobro kad vidim šta smo mogli imat a šta smo "dobili". Ali nisan moga ne vidit ovaj od 3LHD i plaka bi od sriće kad bi se išlo u realizaciju toga.
  • Paggini
    100k

Meni ovaj nije loš uopće, imam svojih favorita koje preferiram estetski više od ovog, ali ovo mi je izabrani rad, ali sa zatvorenim krovovima, spojenim tribinama i bez propuha. Što eto, nije loše
  • mali M
    10.9k
    Sorry, al ja vidim samo ovo. — vjeko1701

a malo ga i kenjkaš. ajde da si to rekao za GEplus arhitekti jer su slični tome, ali ovo nema veze s bakrenom ovojnicom..
    Inače, tvoj izbor je isto korektan, ali to je ono što smo željeli. da nam se najveće borbe vode hoće li stadion izvana bit kockast ili ovalan, a to sad pričamo o osobnim preferencijama.
    I normalno da neće svi biti zadovoljni odabranim, ali pogledao sam na YT analizu od onog ATAK studia, dečko je stvarno dobro rekao. Prvih pet radova mora tolko bit na knap da nam je u konačnici svejedno koju bombu odaberemo i da ćemo njurgati "a ja sam baš htio ovakvu fasadu, a ne onakvu"..
  • SanctaSanctorum
    598
    Očekujem neko preseravanje dotičnih i priču o tome kako je ovo i dalje najbolje unatoč mišljenju nas diletanata. Ne očekujem da će ići lako, ali ak su svi protiv uključujući i investitore ne vidim način da ovo ide dalje. Tim rečeno, ne želim ni razmišljat o nekom drugom dizajnu dok ovo rješenje ne bude službeno poništeno. Dotad nisam miran bez obzira na sve riječi.
  • vjeko1701
    30.1k
    Slažem se, pisalo se o tome već i po studijama bi trebalo ukopati sve između Svetica i Ravnica da bi bilo prikladno tramvajima. Velika šteta jer bi takvo objedinjenje stadionskog trga i parka Maksimir bilo brutalno.

a tražio već, nema ništa, ni instagram, ni facebook, ni njezin web, ni web od studija. — građanin

Tražio sam i ja i nisu pustili ništa van osim tog jednog rendera.

sad prelazimo na portugalsku veganku? — građanin

Kaj se mene tiče, nek se hrani krvlju djevica, ako projektira jebački stadion i kompleks.

a malo ga i kenjkaš. ajde da si to rekao za GEplus arhitekti jer su slični tome, ali ovo nema veze s bakrenom ovojnicom.. — mali M

A jbg, jednostavno ne mogu maknuti to iz glave.
  • Masto
    2.6k
    Vg13 na insta objavio story s nekom zelenom knjigom dok drugi sudionici natječaja objavljuju svoje radove
  • don
    22.5k
    moj Vjeko, taj mi je u rangu sa pobjedničkim. Užasne su mi te ravne, neprirodne plohe. Plus je jer je sve spojeno naravno.
  • DinamoZagreBBB
    118
    https://tvorzi.com/en/projects/maksimir-stadium-zagreb/
    Meni i dalje ovaj najbolji. Ali protiv 3lhd se isto nema sta rec. Ali ovaj od bugara mi lici malo na arenu zagreb sto bi se super uklopilo u grad i jako profesionalno odradeno.
  • Murta
    79
    Apsolutno se slažem da mi se jako sviđa bugarski projekt, pogotovo fasada, meni se to fenomenalno uklapa u sportsku vizuru grada. Krov mi je pak od 3lhd-a bolji. :rofl:
  • Nolifer
    15.8k
    I ja se toplo nadam da će biti 3LHD stadion, nekako moćno izgleda, isto kao i ovaj od Bugara, ta dva su mi top za sad :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet