• The Undertaker
    10.3k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin.
  • fakin
    6.7k
    Pa plava je zaštitna boja Zagreba. Nalazi se na zastavi i grbu. Upravo zbog toga su zet i Dinamo plavi.

Nekada je bila crvena, kao i na zastavi grada, ali krajem 19. stoljeća mijenja se u plavu.
  • mali M
    10.9k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin. — The Undertaker

a joj da ne kenjaj stari svakom moraš srat i spuštat ga! Ne ti si koji hračkaš po svemu..

a je dobro, u pravu si.. ja iskreno nisam nikad tako razmišljao da nam je to službena boja grada.. Ne znam zašto.. Valjda mi ono Beli Zagreb grad uvijek u glavi zvoni pa nisam se ni dotaknuo grba i zastave..
    fun fact - Kod dizajniranja novog grba kombinacija bijele / srebrne i plave simbolizira uzašašće djevice Marije, zaštitnice Grada Zagreba.
  • scooniepenn
    7.5k

Nowy Styl je provjereni proizvodjac, inace poljska kompanija. Najveci proizvodjac uredskog namjestaja u Europi, ali i dokazan u segmentu stolica i opreme za sportske objekte. U svom uredu imam bas njihovu stolicu. :grin:
  • ReidWebb
    26
    Malo mi se bezveze čine nijanse sive kad je već sve u gradu sivo. Recimo nijanse plave bi mozda bile zanimljivije ali ok. I dalje je to lijepo. — ReidWebb

Ovako nešto sam mislio. Crno sivo bijele su mi previše kao TV šum, ali nije bitno. Bitno je da se to dovrši, sve će bit dobro.

6c620931-0283-496a-81ff-d56229de4c8d.png
  • Sajla
    24.7k
    Dođite na utakmicu da se sjedalice ni ne vide pa onda neće biti bitno koje su boje.
  • mali M
    10.9k
    ma OK slažem se da se da isfurati ali sad bez obzira na službene boje grada ili neslužbene meni baš paše ova siva uz cijeli kontekst kranjče
  • ZgDLions
    2k
    Ja bi izbjegao plavu, to će nas ureknuti i zauvijek bumo ostali na Kranjči.
    :smile:
  • NitkoBitan
    39.8k
    Meni ovo prekrasno izgleda, kontrast ovih sjedalica na unutrasnjom stranom krova :love:

Bas neki premium vibe.

3ae87c4d-2ac7-40c6-91ae-693a8829ee13.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal