• The Undertaker
    10.3k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin.
  • fakin
    6.7k
    Pa plava je zaštitna boja Zagreba. Nalazi se na zastavi i grbu. Upravo zbog toga su zet i Dinamo plavi.

Nekada je bila crvena, kao i na zastavi grada, ali krajem 19. stoljeća mijenja se u plavu.
  • mali M
    10.9k
    Glavno da je on rođeni Zagrepčanin. — The Undertaker

a joj da ne kenjaj stari svakom moraš srat i spuštat ga! Ne ti si koji hračkaš po svemu..

a je dobro, u pravu si.. ja iskreno nisam nikad tako razmišljao da nam je to službena boja grada.. Ne znam zašto.. Valjda mi ono Beli Zagreb grad uvijek u glavi zvoni pa nisam se ni dotaknuo grba i zastave..
    fun fact - Kod dizajniranja novog grba kombinacija bijele / srebrne i plave simbolizira uzašašće djevice Marije, zaštitnice Grada Zagreba.
  • scooniepenn
    7.5k

Nowy Styl je provjereni proizvodjac, inace poljska kompanija. Najveci proizvodjac uredskog namjestaja u Europi, ali i dokazan u segmentu stolica i opreme za sportske objekte. U svom uredu imam bas njihovu stolicu. :grin:
  • ReidWebb
    24
    Malo mi se bezveze čine nijanse sive kad je već sve u gradu sivo. Recimo nijanse plave bi mozda bile zanimljivije ali ok. I dalje je to lijepo. — ReidWebb

Ovako nešto sam mislio. Crno sivo bijele su mi previše kao TV šum, ali nije bitno. Bitno je da se to dovrši, sve će bit dobro.

6c620931-0283-496a-81ff-d56229de4c8d.png
  • Sajla
    24.6k
    Dođite na utakmicu da se sjedalice ni ne vide pa onda neće biti bitno koje su boje.
  • mali M
    10.9k
    ma OK slažem se da se da isfurati ali sad bez obzira na službene boje grada ili neslužbene meni baš paše ova siva uz cijeli kontekst kranjče
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet