• Wallace99
    297
    Zvone je usro motiku pristupom i ovo priopćenje je dokaz. Otkad je došo previše se držao nadmeno i arogantno. Nije nas to daleko odvelo ni po kojoj stavki. Lijepo od njega da je reterirao, ali ne vidim ni razloga za hvalospjeve. A ak ima toliki ego da u slučaju napuštanja projekta i on napusti Dinamo, onda mu sretan put. Nitko nije veći od Dinama. On je tu isto samo prolaznik, a stadion se gradi da tu stoji i kad nas ne bude. Ako moram birat Zvone il stadion, biram stadion.
  • gledatelj
    1.5k
    bome kakvih sam se sve bljuzgu nagledao ovih dana po društvenim mrežama. Doslovno koda je on sam odlučio da ide taj rad i još pokrao sve pare. Nema nikog drugog u žiriju očito. Tončija zanimljivo nitko ne spominje
  • BlueDD
    79
    Na urbanistickojom natjecaju se predaju idejna rješenja, a ne idejni projekti. I mogu se mijenjati do one razine dok to sukladno Zakonu o javnoj nabavi ne znači bitnu izmjenu ponude, u smislu urbanističkog natječaja to su neki osnovni idejni koncept te prostorni gabariti...
  • rokikaciga
    18.7k
    Odlika velikih ljudi je vidjet kada si u krivu ili da poslusas sto ljudi koji su te izabrali imaju za rec i da uvazis tude misljenje iako se razlikuje od tvojeg.
  • Wallace99
    297
    nama su generalno ko narodu kriteriji negdje 5 metara ispod zemlje, pa kad te netko na poziciji, pogotovo nakon kaj zajebe, uvaži i odgovori ti ko čovjeku, odmah padnemo u nesvijest, tako malo nam je potrebno, al to je naš problem. Tek treba pokazat konkretno da to i misli. Dok ovakve stvari uzimamo ko da nam bubreg daju, dotad ćemo dolazit u situacije ko ova sa stadionom di nakon svih dogovora i odbora za stadion, ekipa mrtva hladna izabere sve kontra i sad ću past u nesvijest jer me pri tom ko ovi pavijani iz "struke" još ne vređa? Fala, al ne fala.
  • rioda
    18.7k
    bome kakvih sam se sve bljuzgu nagledao ovih dana po društvenim mrežama. Doslovno koda je on sam odlučio da ide taj rad i još pokrao sve pare. Nema nikog drugog u žiriju očito. Tončija zanimljivo nitko ne spominje — gledatelj

U zadnjih par dana je na ovu temu izašla na vidjelo sva retardacija hrvatskog naroda. Što je najgore, to za nećaka se uhvatilo pa neki pametnjakovići i dalje šire.
  • rokikaciga
    18.7k
    Ne uzimam ovo kao da mi bubreg daje vec samo ispunjava moja ocekivanja, kao sto sam i napisao u drugoj temi. Ali to su ocekivanja jer je to Zvone. Da je to netko (iskreno bilo tko) sa politicke scene ocekivao bih zapocinjanje rata u stilu "budite sretni, gledajte sto vam omogucavamo" itd
  • mali M
    10.9k
    Ma ekipa inače previše drami.. sa obje strane. Tu na Zoni sam doslovno čitao većinom staru ekipu sa Zone jer se na ove "spavače" uopće ne isplati trošiti oči.
    Dal je dio ekipe presnažno reagirao, pa je. I to je normalno jer je ovo nešto što čekamo 30 godina i emocije su skočile. Dal je drugi dio ekipe išao u ekstrem u branjenju je, i to je logično jer trebaš zaustavit lavinu kritika s druge strane.
    Po meni je Boban pogriješio u startu jer je baš baš loše artikulirao situaciju. Ono krizna komunikacija mu je bila baš loša. Sad kad je zapravo rekao ono što smo svi znali, okej njemu se sviđa ali mu je jasno da 90% ljudi to ne želi idemo vidjeti što dalje sa onima koje se pita (država, grad).
    Ali dajte pravo i jedni i drugi ljudima da proživljavaju Dinamo i njegove teme. Baš je bilo gadljivo čitati da se kakti traži Bobanova glava, kad je bitno i tko piše.. Šta reagirate na one-in-a-lifetime profile.. Doslovno 90% stalnih članova Zone nije bilo zadovoljno s Bobanovim komuniciranjem, a ne da je tražilo skidanje glave.. Oni koji su tražili skidanje glave naravno da traže i dalje i tražili su i prije..
    I naravno da smo sad svi pametniji kad smo smireniji i kad se dalo do znanja da nas vidi i čuje. Takvog smo predsjednika birali i takvog i dalje želimo.
  • Droljo
    32.3k
    ovo nešto što čekamo 30 godina — mali M

Ja čekam preko 40, moj tata skoro 70 itd, dalje znate. 300 godina
  • mali M
    10.9k
    Ja čekam preko 40 — Droljo

ma čekam i ja, al reko idem kolektivno udarit na tugu i čemer jer ima ovdje i mlađih. Ja bi rekao da smo na Zonu u prosjeku oko 35-e godine.. bar mi se čini
  • Zvonkec
    690
    Nerazumijem kaj čekate prek 40 godina? U jugoslaviji je stadion bio ko I svaki drugi. Neznam jel za univerzijadu bilo spomena o maksimiru, mislim da nije. Mirko Novosel je došao u klub 93. i od tad kreće priča o stadionu
  • mali M
    10.9k
    o Bože Zvonkec pa tebi treba sve crtati! pa nisam išao na stadion sa 3.5 godine sa ekipom s kvarta!
    Imamo sad preko 40 godina i od kad za sebe znamo (od 10 godine života) čekamo da se napravi taj stadion koji se obećava od Njofre, Mikija i sada Senfija.. Čekamo brate, šta ćemo drugo.. Nemoj nam biti tu matematički nazzi i maltrat nas na tribini sa tablicom množenja!
  • jedan u nizu
    20.1k

Koliko vas je u ekipi?
    Nije da cekate 30 godina stadion, cekate ga zajedno 300 godina kak je i Droljo napisao
  • Zvonkec
    690
    Je tu smo negdje ja sam mrvicu stariji, 13 godina sam imao kad je boban udario milicionera i tad se nije o stadionu pričalo, velim možda je bila priča za univerzijadu tad sam imao 9 pa se ne sjećam 100% samo velim smješno je malo ja čekam ovolko ja čekam onolko 33 godine dovoljno
  • mali M
    10.9k
    Koliko vas je u ekipi? — jedan u nizu

to je fluktacijsko pitanje.. trenutno smo na 2 do ponekad 3.. Šta misliš zašto pozivam Zonaše u Old School prije tekmi, moram se nekamo ugurati! :lol: Ovako ispada da ja i ekipa čekamo "samo" 60 naspram Droljinih 300!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.