• Gradinamo
    145
    Boban uopće nije pogriješio jer je mislio da je prvonagrađeni projekt najbolji. Nije naravno ni pogriješio što je branio taj odabir. Pogriješio je jer je u jednom trenutku pokušao obezvrijediti mišljenje "običnih" ljudi, navijača, zbog kojih se stadion tobože i gradi, krijući se iza "struke" i velikih riječi o remek-djeu arhitekture. Drago mi je da je, nadam se, napokon uvidio i shvatio da su navijači ravnopravni sugovornici i da se njihov stav ne smije zanemariti. A to je sve što smo tražili
  • Danko
    3.5k

Hm, kaj nije da oni, kao pobjednici, rade i glavni projekt koji je btw vrijedan 12.6 milijuna?
    I sad bi vi njima dali 300 hiljada nek se maknu haha
  • Sesvećanin
    755
    to mi je dovoljno. — Orc123

Jedino što mi je "dovoljno" je da dinamo dobije nogometni stadion. Pametno dalje.
  • dumitrumitu
    2.2k
    Možda nepopularno mišljenje ali ja bih rađe da se doradi ovo rješenje nego uzima neko drugo iz top 5 jer su sva kriminalna.
  • Antee
    74
    Trebamo se nekak izborit da clanovi glasaju. Ako nista nek odaberu ovaj kaj je bio drugi
  • jedan u nizu
    20.1k
    I di ste sad svi koji ste pisali GNK Boban i slicne pizdarije?
    Koji ste pisali ''lako Bobanu, on ni ne ide na stadion''
    ''egomanijak, veci je od kluba''
    ''izgubio je moj glas''

Di ste sad svi misevi jedni?
    Covjek nije upao u prvu histeriju i 5 sati nakon objave rada reako ''da, mijenjat cemo jer se ljudima ne svida''
    Covjek je kao i grupa pricekao da vidi kako stvari stoje, da prode histerija, da se ne nagli sa odlukama. Nije htio ici protiv investitora, i protiv zirija. Na kraju niti protiv naviaca.

Ja sam napisao postova valjda kao nikad na zoni, sve protiv stadiona i protiv te ideje.
    U nijednom postu nisam napisao nesto protiv Bobana jer znam da covjek zeli samo najbolje dinamu.
    Ali krenut sa blacenjem, ruganjem, trazenjem rodbine i korupcije, zazivanjem ostavkama, prica o njegovom egu i ostale pizdarije, e pa to je samo prikaz kakvo smo mi drustvo.

Svi ovdje misle da je zona ne znam kakav skup dobrih, postenih ljudi, koji imaju samo dobra misljenja.
    Ali zona nije nista drugacije od ostatka interneta.
    Volim zonu, volim njene moderatore i vjerujem da su svi do jednoga totalno drugaciji od ovog sto sam gore napisao, i zato sam i dalje tu. I zbog desetaka, mozda i stotina korisnika koji nisu to sto je vecina, a to je drustvo kakvog se treba sramiti.
    Zona nije iznimka dobrote na internetu.
    I ne nismo isti kao tovari.
    Gori smo.

Covjek je kao predsjednik dinama, rekao da njegov glas nije bitniji od glasa nekog clana ili navijaca.

A vi ste ovdje pisali o njegovom egu, o gnk bobanu, o ostavkama i ne znam cemu.
    Plakat cemo svi, a ja prvi, za 10 godina kada njegov mandat bude na kraju, sto smo ostali bez takvog predsjednika i takve ljudine.

Kakav god da rezultat bude na kraju. Ako odaberuz rad br2. Ako odaberu 3LHD ili nesto sasvim trece.
    Ako i ostave ovo, ali naprave temeljite promjene da se proces ne mora ponavljati, vjerujem da ce biti miljama bolje od onoga sto smo strahovali da bude.
    Pa i da talijani naprave taj projekt, stat cu iza Bobana pa makar se ne slagao sa stadionom i projektom.
    A vjerujem da ce biti temeljite promjene, ili na ovom projektu, ili na nekom drugom.

DZIS

p.s. ocito imam emocionalno praznjenje i pun sam emocija, uglavnom negativnih zadnjih dana, valjda cete me razumjeti, zivili
  • SanctaSanctorum
    594
    Ovo je korak u pravom smjeru. Bravo za Zvonu, lijepo priopćenje, klub stao iza navijača. Pritisak navijača i objava grupe rezultirala ovime, a vjerujem da je ovim putem poslana i poruka Gradu i Vladi te je na njima sada da ovo rješenje stane. Nema nikakve promjene, usavršavanja, dorade ovog rješenja, već odabir novog. To je jedino kaj dolazi u obzir jer se promjenama sigurno nebuju spojile tribine ni krov. Dobili smo bitku, ali još nije gotovo dok se ovo ne zaustavi. Žao mi je kaj ima onih koji pišu onakve grozote prema Zvoni, ali nadam se da je samo riječ o snažnim emocijama i nedostatku emocionalne kontrole. S takvima treba pričati i objasniti im, a ne ulaziti u sukobe. Sukoba i tenzija ima i previše, vrlo je osjetljivo razdoblje u kojem se kao navijači Dinama nalazimo. Unatoč tome, treba ostati proaktivan i ne utihnuti ovom objavom jer ona nije rješila problem, samo nam je dala vjetar u leđa jer sada imamo klub iza sebe. Nikada nije bilo ovako jedinstveno mišljenje kao ovo da je ovo rješenje promašaj. Na noge se dižu ljudi svih zanimanja, svih dobi, čak i oni koji nemaju veze s nogometom. Sve će biti u redu, nikad nisam imao sumnje u to da će ovo završiti onako kako mi želimo. Ova objava samo potvrđuje tu sigurnost. Idemo dalje zajedno, proaktivno, hrabro. Dok se ne uzme drugo rješenje, tada ćemo slaviti. Hvala Zvone, ovo je odlika pravog vođe.
    DZIS!
  • Mihael2305
    2.7k

borili smo se za demokratski dinamo, onda nek barem bude neka anketa za nas članove. Valjda se i nas nešto pita? Al sve u svemu svaka čast Bobanu na priopćenju, poslušao je grupu i iznio svoj stav.
  • NitkoBitan
    39.7k
    Index.

"U klubu postoji vrlo visok stupanj optimizma da se pobjedničko idejno rješenje može mijenjati i prilagođavati. Stav je da je u dosadašnjoj komunikaciji premalo naglašeno kako pobjednički rad nije konačan projekt, nego početna osnova koja će kroz daljnje faze ionako prolaziti niz dorada."

Pobjednicko rjesenje je nemoguce doradit da bude na zadovoljavajucoj razini!!

ali ja bih rađe da se doradi ovo rješenje nego uzima neko drugo iz top 5 jer su sva kriminalna. — dumitrumitu

Meni je drugi vrlo dobar, mocan sjever a etaze na ostatku stadiona dobro odradene. Vanjstina malo podsjeca na procelje zapada Maksimira ali ajde, nek se i nostalgicari zadovolje.
  • dumitrumitu
    2.2k
    slažem se, iznutra nije toliko loš.
  • Tandrkalo
    2

Čuj.. možda je to sve igra da oni odrade to...

Da su pobjedili, imao bi isto negodovanja, ne toliko, al bilo bi..

Ovak nakon talijana, nitko A neće reći ak se to bude gradilo :D
  • emilperska
    18.9k
    Tu je bilo 4,5 ideja koje je netko preko AI-a dobio na način da je odabrani projekt probao spojit koliko toliko s osnovnim uvjetima:

Plava boja
    Akustika
    Krov za sve
    Određena povezanost tribina

Ako ima netko da to objedinjeno objavi, bili bi zahvalni..
  • Antee
    74
    Pa valjda je plenkiju i tomasevicu u interesu da poniste natjecaj pa da ispadnu "ljudine" kaj stoje iza svog naroda
  • Wallace99
    256
    Stvar je jednostavna. Talijane isplatit jer su pobijedili na natječaju, ljudima omogućit glasanje za projekte koji su ušli u top 10 preko odgovarajuće stranice koja traži OIB za identifikaciju. Pobjednik glasanja gradi stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet