• Varela23
    80
    dokaz da nije ego iznad svega.

a ljudi na facebooku ne znaju čitati ili šta? kakvih retarda sve ima
  • NerminB
    2.1k
    Klub da zabrani komentare na drustvenim mrezama jedno vrijeme, da ovi jebivjetri sto ne smiju pustiti glas u kuci ne vriste na objave. Nazivati covjeka izdajicom, sramotom, marskati ga. Jel realno ovo?
  • Blueshadow86
    5.8k
    Na Facebook-u sramotni komentari ispod objave kluba. Natjecanje tko će debilniji komentar napisati. Sve genijalac do genijalca.
    Ne znam koji me vrag samo tjerao da i čitam.
  • Karlo Banic
    17
    Ja sam tri dana ljut na njega a ovo je sve sto sam htio da kaze pa sta god bilo na kraju! Trebalo je ovo i napisat i spustit ego i sve i stavit dinamo na prvo mjesto! To smo i izabrali!Hvala Zvone!
  • Unodinoii
    283

Nakon istupa grupe odmah druga priča
    Bravo Zvone , ajmo zajedno do željenog rezultata !
  • Mladi Starac
    481
    Ne znam koji me vrag samo tjerao da i čitam. — Blueshadow86

zato nemam fejs od 2015te. fala bogu.

Bravo Zvone, care!!
    DINAMO!!
  • GOAT
    9.5k
    Lakše se diše :clap:
  • marcio amoroso
    54.3k
    Komentari na mrežama su dno dna. Ljudi, ili bolje rečeno bolesnici i ne pročitaju šta piše, ali vrijeđaju na najnižoj ljudskoj razini. Doista se nekada sramim s kim sve dijelim ovu ljubav prema klubu.
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Kakva prvoklasna goveda u komentarima. Bilo je jasno da će se ovo dogoditi nakon dva dana silovanja od strane svih kokošara koji nemaju veze sa Zagrebom i Dinamom.

Napravila se baš jedna nepovratna šteta.
  • Oluja
    7.4k
    Da je sličnu izjavu dao odmah nitko mu ne bi zamjerio niti ga uzeo na zub. Ja prvi.
    Drago mi je na je popustila tvrdoglavost i da se polako kotrlja u pravom smjeru.
  • Sesvećanin
    750
    Jbt kad smo složni možemo i bagdad osvojit :love: :strong:
  • hardek
    13.4k
    Opcija A) kažeš da ti se stadion sviđa i pustiš javnost da napravi svoje. Na taj način ti si čist u očima ljudi koji financiraju stadion i struke, ali dobivaš minuse od svojih navijača. — hardek

Šah-mat. Bravo za klub i Bobana. Vrhunski odrađen izlazak iz krizne situacije
  • Noel
    25.4k
    Dinamo Zagreb iznad svih!
  • M94
    2.9k
    Ovako se moglo odmah u javnost i ne bi bilo problema.
    S druge strane, da nije bilo ''histerične'' buke oko svega ovoga, možda ne bi ni dobili ovakvom pismo.
    Tako da je očito masa digla uzbunu s razlogom koja je izazvala reakciju i predsjednik je vidio neke očite stvari.
  • VolimDinamoOo
    878
    Kakav diplomatski odgovor Bobana, izvukao je asa iz rukava i uradio vjerojatno najbolju mogucu objavu.. i mislim da je stvarno iskrena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet