• The Undertaker
    10.3k
    Pa koji kiki ćeš sada pitati kad svi znaju da rješenje ne valja, Boban je egotriper a žiri korumpiran? Što sada nije jasno?
  • Goran86
    304
    Pitanje jedno... Ukoliko prođe žalba i pokaže se da ekipa iz Milana ne može pobijediti na natječaju jer tribine nisu povezane, što je u natječaju bilo traženo, da li drugoplasirani rad osvaja pobjedu ili se mora ići u novi natječaj?
  • GZomanid
    795
    Gorane a ako prode žalba za natječaj, trebaju svih 9 objasniti zašto su digli ruke za to ako ne zadovoljava osnovne uvjete. To bi značilo da priznaju pogrešku svi od ZB, TT, HDZ i društva arhitekata.. Ja mislim da natječaj ne može pasti na nikakvoj žalbi.
    Ili će se pobjednički rad toliko izmjeniti da nama odgovara ili će politika odbaciti natječaj na način kako ona to može i izabrati nam gotovo rješenje koje njima više odgovara (pogoduje)..
  • SAS1987
    20.8k
    Najbolje od svega, uvaženi arhitekti u par dana nisu objavili ništa više od onog prikazanog na natječaju, iako je interes javnosti ogroman. — db-izbjeglica

Vjerovatno u panici crtaju novi / poboljšan render :lol:
  • Time
    1.9k

Screenshot-20260927-193327-Instagram.jpg

Kažu da slušaju kritike,i da će imati detaljnu prezentaciju u Zagrebu u narednim tjednima.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Tako je stari, ja sam tetkica, a grupa je tvrda jer je zauzela rov bez ikakvog dijaloga sa bilo kim. Samim time svaka daljnja komunikacija između kluba i grupe nema smisla jer kompromisa nema a to znači da i najavljena javna tribina nema smisla jer se nema o čemu razgovarati. A grupa je nakon dvije godine mirovanja napokon dobila nešto protiv čega i koga se može boriti jer očito samo tako može funkcionirati. Samo borba stalna jest. Malo je nezgodno da je s druge strane predsjednik koji je legenda kluba i kojeg smo sami izabrali ali Bože moj, šta je tu je.
  • BiP1MD
    162

Kakav je ovaj Plejić prdiludan, sad on želi uvjeriti ljude da je krov stadiona isto što i GLEDALIŠTE.

Ne da ovo graniči sa nego je STRAWMAN na kvadrat
    I to još izjavi onako pokunjeno ali i dalje samouvjereno kao "to se u arhitekturi podrazumjeva da je kanalizacija na cesti isto što i trosjed u dnevnom boravku ali ne kužite vi struku jer niste arhitekti.."

Kakav klaun.
  • fakin
    6.7k
    ali mi uopce ne želimo njihov projekt ni njih.

Želimo normalni projekt zatvorenog stadionu sa spojenim tribinama i krovovima. To je potpuno suprotno od onoga što oni nude.
  • Unodinoii
    278

Ti si klasični tetak koji sere po netu a kurca nije napravio za klub kao ti koje posprdno komentiraš
    Čuj ti njega jedino tak mogu funkcionirat , tatićevac budi miran
    Grupa je zauzela stav i zato najavljena tribina nema smisla? Trebali su skinut gaće i reć Zvone metni nam ga za idućih 100 godina samo zato kaj si legenda kluba i mi smo te izabrali
    Stari daj shvati da je ovo najbitnije pitanje u povijesti kluba i sigurno se nebu šutjelo ak nekaj ne valja
    Razgovor da, tribina da ali slijepo kimanje glavom nikad i nikome
  • Fan
    2.9k
    Kažu da slušaju kritike,i da će imati detaljnu prezentaciju u Zagrebu u narednim tjednima. — Time

Nek im neko javi da nema potrebe za tim kad im neće proć projekt.
  • flajšmašina
    549

Aha, oni ce sad reci, da odustaju zbog ankete na indexu i tvrdih stavova fakina na Zoni.
  • crophantom
    8.5k
    Jel mogu negdje naći komentar žirija na rad 3LHDa?
  • db-izbjeglica
    22.1k
    Kažu da slušaju kritike,i da će imati detaljnu prezentaciju u Zagrebu u narednim tjednima. — Time

Sami priznaju da nemaju ništa :lol:
  • Karlo Banic
    9
    al frende zaboravljas da je receno da nema sanse da se promijeni izbor kako onda da ne ocekujes histeriju.. dijalog je samo za svjetla i boju sjedala a to je sporedno, osnovni uvjeti nisu po volji vecine
  • CISCO
    1.4k
    Mene živo zanima kako ta njihova maketa u živo izgleda.

Valjda su i nju predali? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube