• NitkoBitan
    39.6k
    Zvone, Fabijanicu i Plejicu, budete se naviknuli :hearts:
  • Karlo Banic
    0
    Valjda Boysi ne bi pisali nesto u ime navijaca Dinama da nisu sigurni da nas 90 posto misli isto. Ovo se nece moc ignorirat i dalje gurat da duboko misle da je najbolja opcija.
  • BiP1MD
    143
    Klub je, po našem mišljenju, vrlo jasno i precizno sažeo i artikulirao osnovna načela te želje velike većine navijača prije izbora idejnog rješenja novog stadiona.

U izradi tog prijedloga, koji je većim svojim dijelom postao i temelj uvjeta natječaja, imali smo priliku iznijeti svoje prijedloge na poziv predstavnika Kluba te znamo koliko se ozbiljno pristupilo pripremi za ovaj proces.

Izabrano idejno rješenje nije u skladu s nekim osnovnim načelima tog prijedloga (zatvoren stadion te spojene tribine) i kao takvo ga ne možemo podržati.

Očekujemo od Kluba i njegovih predstavnika da se u ovom procesu primarno vode željama i interesima Kluba i njegovih navijača uzimajući u obzir njihova mišljenja. Pitanje stadiona je pitanje svih generacija navijača Dinama, ono nadilazi uobičajene odluke koje Klub donosi, kao i one koji trenutno njime upravljaju. Od svih sudionika u ovom procesu očekujemo da to poštuju.

BAD BLUE BOYS
    — Paggini

Kratko, jasno, smisleno i konkretno.
    Kako bi žiri rekao "u srž".
    Bez uplitanja u histeriju i cijepanja atoma ili osobne ukuse.

To je to.
  • Makedonion
    451
    E ovo sada ima malo veću težinu.

Nadam se
  • FrenchMontana
    1.8k
    Drago mi je da su se boysi oglasili, ali sad me ne bi čudio neki naprasni Bobanov odlazak jer “nema podrsku navijaca”…

Koliko god mi neke stvari smetaju kod trenutnog vođenja kluba, mislim da bi ipak puno gora solucija bila da opet imamo senilnog mutikašu Zajeca koji okolo pljuje po Manenici da je “prodavač bojlera”, a u klubu se ne zna tko pije a tko plaća…
  • Xpert1992
    1.2k
    BBB kao i uvijek, na pravoj strani. :up: :strong:
  • Riot
    2.1k
    Ako ista treba umirit ljude od sada pa nadalje u vezi price oko stadiona je ta cinjenica da se nista nece pocet gradit bez amena grupe. S obzirom na minimalne, jednostavne i realne zahtjeve(jednoetazni sjever, zatvoren stadion i spojene tribine) i neispunjenje obecanog i dogovorenog, svaka cast grupi na odmjerenom i blagom priopćenju i ne guranja nikoga u kanal iako su realno mogli

Naravno jedina mana oko svega je sto ce se cijeli proces produzit i sto postoji mala bojazan da se ne dobije nikakav stadion, ali ja osobno sam ok s tim
  • don
    22.4k
    bravo BBB. U ovom slučaju nema prostora za "vjerovat ćemo da donose dobru odluku." :clap:
  • jedan u nizu
    20k
    Doslovno je jedan najveci problem ovog natjecaja, i sve sto nama smeta je zapravo sazetu u jednoj jedinoj stvari.

Ovdje se nije birao novi nogometni stadion dinama i hrv repke.
    Ovdje se birao novi landmark Zagreba.

Stadion se radi za iskljucivu funkciju i projektira se po onome cemu sluzi.
    Landmark se bira po osobnim zeljama i preferencijama sacice ljudi i onome sto oni zapravo misle da je lijepo, urbano, smiono, jedinstveno i da ce definirati vizuru grada
  • Nine9
    504
    Drago mi je da su se boysi oglasili, ali sad me ne bi čudio neki naprasni Bobanov odlazak jer “nema podrsku navijaca”… — FrenchMontana

To bi puno reklo o njemu. Ne vjerujem da je Zvone takva osoba.

S druge strane možemo dobiti puno. Ako se pokaže razumijevanje i zajednički pronađe dobro rješenje samo će pokazati koliko smo daleko došli kao Klub.
  • CISCO
    1.3k
    Kratko, jasno i sažeto.

Pa da i pričekamo još 6 mjeseci kaj onda i tak čekamo 300 godina.
  • CISCO
    1.3k
    Ovdje se nije birao novi nogometni stadion dinama i hrv repke.
    Ovdje se birao novi landmark Zagreba.
    Da nadodam:

i jednom davno napuštenom arhitektonskom stilu.
  • NitkoBitan
    39.6k
    Evo da jos jednom posaljem ono kaj sam vec poslao. Ako su samo 2 arhitektonska ureda od njih 88 prilozila stadione sa odvojenim tribinama i oba zavrsila u top5 onda tu nesto ne stima. Jasan uvjet natjecaja, i jedan od glavnih, su bile kohezivne i povezane tribine. Talijane ne treba angazirat za doradu nego ih pedalirat zbog neispunjavanja uvjeta.

IMG-20260925-211641.jpg
  • emilperska
    18.8k
    Ovo je bilo jasno i nedvosmisleno prema svim dionicima..

Na pravoj strani povijesti kao i uvijek..

Dosta je bilo nadmenog dociranja sa stolova B041 i splitskih arhitektonskih ureda koji imaju veze s Dinamovim (HNL) utakmicama kao Tomašević sa košarkaškim dvokorakom..
  • Masto
    2.5k
    E ovo se čekalo da se razjasne neke stvari
    Bit ce zanimljivo kako ce se situacija razvijati, osobno mogu zamislit da ce se ostat pri projektu al da ce se gledat da se tribine spoje i kutovi zatvore kako je i navedeno.
    Dok se nisu oglasila mislio sam da su bili u nekom dogovoru boban i oni oko biranja ovog stadiona, al sad je jasnije ko sta misli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet